Kiemelt tartalom
Nyarald át magad az őszbe!
  • 2018. október 4.

Vége a nyárnak, elraktuk a kalapokat, cipőket és bőröndöket, a fürdőruhák pedig már rég megszáradtak… Mégse pakold el őket nagyon mélyre – nem kell, hogy az ősz szomorúsággal töltsön el, inkább foglald le magadnak és az egész családodnak az őszi szüneti pihenőt!

 

Hotel Vécsecity

A Hotel Vécsecity nemcsak egy szálloda, hanem egy igazi élménybirodalom, ahol a Vendégek egy különleges, elvarázsolt világ lakóivá válnak a régmúlt és a ma harmóniájában. A szálloda egészében impozáns és elegáns, mégis, ahogy betérünk, az igazi szabadságot élvezhetjük, akárcsak otthon… Rejtélyes antik tárgyak bújnak meg
a sarkokban, különleges műalkotások bukkannak elő
a régmúlt történetét idézve, mesélve az elmúlt századokról.Az igazi otthon melegségét kínálják a házigazdák, elfeledett házias ízekkel, illatokkal és kristálytiszta levegővel a hatalmas ősfás parkban. Legyen szó családi pihenésről, üzleti útról, elegáns ünnepi alkalomról vagy hétköznapi kikapcsolódásról, itt mindenki megtalálja a szívéhez közelálló szobát, rendezvényt, szórakozást, sportot, s élvezni fogja az itt töltött idő minden pillanatát.

+36 46 990 100

3874 Hernádvécse, Béke tér 8-10.

info@vecsecity.hu

www.vechecity.hu

 


 

Pucnher Kastélyszálló-Bikal
A négycsillagos bikali Puchner Kastélyszállóban gyönyörű környezetben ötféle szálláshangulat várja mindazokat, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak távol a város zajától.

A Puchner Kastélyszálló igazi wellness fellegvár: francia élményfürdő, marokkói hangulatú fürdő és reneszánsz palotafürdő is várja a wellness szerelmeseit. A Kastély az elegancia és a főúri életérzés megtestesítője. Az épület élethűen idézi fel a XIX. századi újklasszicista kastély hangulatát, mintha a Habsburgok korába csöppentünk volna vissza. A három emeleten – kék szint, zöld szint és angol szint – más-más hangulat érezhető. Az elnöki lakosztály pedig egyenesen a főúri kényelem megtestesítője: arisztokrata életérzést kínál baldachinos ágyával és egyedi készítésű szőnyegeivel.

+36 72 459-546

7346 Bikal, Rákóczi Ferenc utca 22.

info@puchner.hu

www.puchner.hu

happy wheels