InfoPont Ajánló Magazin
InfoPontKiemelt tartalomMagazinok

InfoPont Magazin – 2024. február

TAVASZ ILLATA

Február a változások hónapja, amikor az év eleji lendület és az új kezdetek lehetősége találkozik. Ebben a számban arra összpontosítunk, hogyan inspirálhat minket a lassan véget érő téli időszak, milyen programokkal, kulturális és művészi eseményekkel, könyvekkel és filmekkel melegíthetjük fel lelkünket és testünket. Hamarosan érkezik a tavasz, így hát tartsatok ki, már nem sokáig tart a hideg idő! Egyre több a napsütés, hosszabbodnak a nappalok, és ha figyelmesen beleszagolunk a levegőbe, bizony már érezhetjük a tavasz illatát is!

SMELL OF SPRING

February is a month of change, where the momentum of the beginning of the year meets the possibility of new beginnings. In this issue, we focus on how the slowly ending winter can inspire us, what programs, cultural and artistic events, books and films we can use to warm our souls and bodies. Spring is upon us, so hold on, the cold won’t last long, the sunshine is getting longer, the days are getting longer, and if you smell the air carefully, you can smell spring!

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben