InfoPont Ajánló Magazin
InfoPontKiemelt tartalomMagazinok

InfoPont Magazin – 2024. április

NEM ÁPRILISI TRÉFA

Nem, nem áprilisi tréfa, és nem is akarunk nagyon előrerohanni, de nagyon figyeljetek, mert kettőt fordulunk és nyakunkon a nyár! Így hát, ha nem szeretnénk lemaradni semmi jóról, még épp időben vagyunk, ha most elkezdjük tervezni a nyári szabadságot, az utazásokat és programokat. Már záporoznak ránk a legnagyobb fesztiválok hirdetései, ráadásul most még olcsón lehet repülőjegyet és szállást is foglalni, akár 3 hónapra előre. De, hogy ne csak a nyár legyen fantasztikus, ebben a magazinban hoztunk számos olyan szórakozási-, és programlehetőséget, amellyel felejthetetlenné tehetjük a 2024-es tavaszt. Tarts velünk!

NOT AN APRIL PRANK

No, it’s not an April joke, and we don’t want to rush too far ahead, but pay close attention, because we’re turning two and summer is upon us. So, if you don’t want to miss anything good, you’re still in time to start planning your summer holidays, travel, and activities now. The ads of the biggest festivals are already pouring in on us, and now you can book flights and accommodation cheaply, up to 3 months in advance. But to make summer not only fantastic, in this magazine we have brought you a number of entertainment and program options that can make spring 2024 unforgettable. Join us!

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben