InfoPont Ajánló Magazin
Balaton

Fesztiválmorzsák a Balatonról

Május 22 – Augusztus 31.
Plázs Siófok

A Plázs Siófok idén is fix pontja lesz a balatoni nyárnak! Nappal egy mediterrán tengerparti napfürdőzés élményét élhetjük át, este pedig a hely – „mini fesztivállá” változva – koncertek és különféle partyk otthonaként csalogatja a látogatókat. A hazai pop-rock-party élet legismertebb előadói közül jó páran ott sorakoznak a Plázs programnaptárában, sőt több nemzetközi sztár is várja, hogy idén a Balaton-part legluxibb strandján léphessen fel.


Július 29-31.
Paloznaki Jazzpiknik

Három nap jazz, funk és soul, a nyári piknik élményével együtt: a Paloznaki Jazzpiknik butikmérete miatt biztonságosabb kikapcsolódási lehetőséget nyújthat közönségének. Lehetőséget arra, hogy a festői szépségű Balaton-felvidéken, a fűben piknikezve, egyedi gasztro élményekkel gazdagodva, klubkoncerteket hallgatva, a jazz, a funk és a soul nemzetközi sztárjainak dallamával vezetve térjünk vissza a mindennapokba. A nemzetközi fellépők mellett a jazz széles spektrumán mutatkoznak be a magyar szekcióban a műfaj jeles hazai képviselői a kisebb színpadokon.


Augusztus 25-30.
Everness Fesztivál Siófok-Sóstó

5 kivételes nap a Balaton napos oldalán, ami egy életen át elkísér. Everness – Európa legnagyobb önismereti és életmód fesztiválja. 5 felejthetetlen nap, ami a személyes jövődről szól és gyökeres változást hoz a te életedben is! Nyisd ki az “ajtót” te is 2021. augusztus 25 alkalmával, lépj be az EVERNESS világába és vegyél részt egy olyan 5 napos utazásban, ahol megismerheted önmagad, ahonnan olyan tapasztalással fogsz távozni, ami életed végéig elkísér és hozzásegít egy teljesebb, sikeresebb, gazdagabb és boldogabb élethez.


Augusztus 17-21.
VeszprémFest

A VeszprémFest egy vidéki végvára a világszínvonalú zenei produkcióknak, otthona – mégha csak egy-két napra is – azoknak a sztároknak, akik Európa és a világ színpadainak deszkáin is otthonosan mozognak, és persze, legyen ez a pár nap egy évről évre fontosabb bejegyzés a fesztivál-, kultúra- és zenerajongók naptárában.

Sztárfellépő: Tom Jones.


Június 23-26.
Magyar Mozgókép Fesztivál

Veszprém, Balatonfüred és Balatonalmádi várja a filmbarátokat a magyar filmek legújabb fesztiválján. A Magyar Mozgókép Fesztivál szabadtéri vetítésekkel, a legújabb magyar filmek premierjével, nemzetközi fesztiváldíjasokkal, sztárokkal, közönségtalálkozókkal, gyermek- és ifjúsági programokkal, felújított klasszikusokkal, kiállításokkal, koncertekkel és gasztro-programokkal várja a filmek és alkotóik iránt érdeklődőket. Az esemény záróakkordjaként június 26-án adják át a Magyar Mozgókép Díjakat.


Július 6-11.
Alsóörsi Sörfesztivál

A sörök kedvelőit várja idén nyáron is a Balaton egyik legkedveltebb fesztiválja. Közel 30 sörfőzde több, mint 100 féle söre hív kóstolásra és koccintásra Alsóörsön. Magyar, cseh, belga, angol és német sörökkel, sörkóstolókkal, street fooddal és klasszikus fesztiválkajákkal várnak.
Vidd magaddal barátaidat és családodat is!


Olvass bele a magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Programturizmus

InfoPont

Siófoki programok

Zalai Mariann

Játssz velünk és nyaralj a Balatonon!

Szabó Ildikó

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben