InfoPont Ajánló Magazin
InfoPontKiemelt tartalomMagazinok

InfoPont Magazin – 2023. december – január

december

FÉNYSPIRÁL

Van egy nagyon szép hagyomány, az ünnepi fényspirál. Ennek az a lényege, hogy fenyőágakból egy spirált raknak ki a földre, és mécsessel a kezében mindenki egyenként lassan besétál középre a spirálban, majd vissza. Ez az út, a szeretet és a fény útja. A spirálban benne van az élet körforgása, a folyamatos változás, a fejlődés, a lélek átalakulása, az örök újrakezdés és az újjászületés ereje. A spirál íveinél ott a visszatérés az előző fázishoz, miközben egy új, magasabb szinten folytatódik ugyanaz a motívum. Újra és újra ugyanaz, de mégis mozog, változik, halad előre, fejlődik. Mi mást kívánhatnánk nektek is így az év vége és az új év kezdete közeledtével, mint hogy találjátok meg mindig magatokban a fényt, és ne felejtsétek, hogy ez az a hely, ahova mindig visszatérhettek!

December-január:

LIGHT SPIRAL

There is a very beautiful tradition,, the festive spiral of light. The essence of this is that a spiral is laid out on the ground from pine branches, and one by one, with a candle in hand, everyone slowly walks into the middle of the spiral and then back. This is the way, the way of love and light. The spiral contains the cycle of life, the power of constant change, development, transformation of the soul, eternal resumption and rebirth. In the curves of the spiral, there is a return to the previous phase, while the same motif continues on a new, higher level. It is the same again and again, but still moves, changes, advances, develops. What more could we wish for you, as the end of the year draws near and the beginning of the new one, but that you always find the light within yourself and remember that this is the place to which you can always return.

December:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben