InfoPont Ajánló Magazin
Utazó

Már most készüljön a nyárra!

A harkányi Dráva Hotel az idei évben is várja a nyaraló családokat. Mind a hotel, mind a Harkányi Gyógyfürdő számtalan programot kínál. Híres fellépők, éjszakai fürdőzés, kertmozi, búcsú, bál, party, fürdőfesztivál, számtalan gyerekprogram, új csúszdapark a fürdőben, és frissen született kiskecskék várják a vendégeket a hotel mögötti kisállat simogatóban.

Mi az, amire a Dráva Hotel ügyvezetőjeként a legbüszkébb? – kérdeztük Puch Esztert.

“A kollégáimra. Ők igazán figyelmesek, kedvesek. A Dráva Hotel dolgozóinak a wellness kikapcsolódás mellett a gasztronómiai élmények nyújtása is fontos. Ezen túl rendkívül büszke vagyok arra, hogy minden ételintoleranciára fel vagyunk készülve és, hogy a diétákat tartó vendégeinknek is élményt jelentenek az étkezések.

A Dráva Hotel egy 4 csillagos wellness hotel, a hatalmas terület, az ősfás rész, a gondozott park és mező is megtalálható nálunk, így nem csak a hotelszobák kényelme nyújt kikapcsolódást, hanem a természet közelsége és sokszínűsége is. Nálunk erdőfürdőzni is lehet!

Pár éve létrehoztunk egy Retro Bowling Bárt, javaslom, esténként ugorjanak be, játszanak egyet. Igazán jó élmény, amikor ismét felfedezzük magunkban a gyermeket. És miről is szólna a kikapcsolódás, ha nem arról, hogy vidáman, élményekkel telve töltsük az időt? Foglalják le már most a nyári pihenésüket, hogy az Önöknek leginkább megfelelő szobatípusok közül választhassanak!”

Fotó: https://dravahotel.hu/

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben