InfoPont Ajánló Magazin

Felhasználási Feltételek

InfoPont

Az infoneked.hu honlap látogatásával elfogadod az alábbi feltételeket:

Az infoneked.hu és az InfoPont Magazin nyomtatott felületen található tartalom a Mester-Ker Kft. szellemi tulajdona.

Az infoneked.hu domainnév, az „infoneked.hu” szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag a Mester-Ker Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

Az infoneked.hu és  az InfoPont Magazin  nyomtatott felület teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt áll, azokból bármely részt kivágni, a módosított részt a nyilvánossághoz bármely módon újra közvetíteni tilos. Tilos a Mester-Ker Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül az infoneked.hu felület tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újra közvetíteni, még változatlan formában is.

A Mester-Ker Kft. fenntart minden, az infoneked.hu és  az InfoPont Magazin  nyomtatott  felület bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A honlaphoz tartozó oldalak tartalmát és megjelenését a jogszabályok védik.

A Mester-Ker Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos az infoneked.hu és  az InfoPont Magazin  nyomtatott felület egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A Mester-Ker Kft. hozzájárulása nélkül nem jogosult az infoneked.hu és  az InfoPont Magazin  nyomtatott felület bármely részének a többszörözésére, további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Az infoneked.hu és  az InfoPont Magazin  nyomtatott felületen felhasznált, hír Mester-Ker Kft-től átvett hírek és fotók szintén szerzői jogvédelem alatt állnak, tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Mester-Ker Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

Az infoneked.hu és  az InfoPont Magazin  nyomtatott pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben