Kiemelt tartalom
LÉLEK ÉS IRODALOM – PERJÉS JÁNOS ajánlója
  • 2018. október 4.

Ez most egy kicsit más lesz

A színház indulása óta az a cél mozgat bennünket, hogy teret adjunk az önismeretnek, a magunkkal való párbeszédnek és annak a gondolatnak, hogy az ember saját erőfeszítéseinek hála bárhova eljuthat. Mi most ide jutottunk – a legtöbb bemutatót mi játsszuk, a színházunk belső tere kivételesen egyedi, a színészeink pedig országszerte elismertek.

A 2011-ben indult színház ma már odáig fejlődhetett, hogy a 2018-2019-es évadban már 13 bemutatóval, – melyek közül 4 magyarországi bemutató – várhatjuk a nézőket.

A szeptember 15-én tartott Évadnyitó Nyílt Napunkon nem csak annak örvendtünk, hogy mennyien lesnének be színházunk kulisszáira, de azt is megtapasztalhattuk, hogy bemutatóinkra egyre többen kíváncsiak.

Két bemutató áll előttünk: egy igazi klasszikus, Oscar Wilde Dorian Gray és arcképe, valamint David Stevens Mennyit érünk? című műve.

Előbbi a narcizmus emberen hagyott ráncairól fújja le a port, utóbbi pedig egy apa-fiú kapcsolat gyermeki közelségét mutatja be. Mindkét darab a főszereplők belső vívódásait, az emberek egymásra gyakorolt hatásait mutatja be.

Ki tisztul meg a végén? Megtalálható-e az igazi Nagy Ő? Élhetünk-e egymás nélkül, s ha igen,
milyen árat kell fizetnünk érte? Ezekre a kérdésekre keressük a választ!

 


Spirit Színház

II. Bp. Árpád Fejedelem útja 3-4.   |  facebook.com/spirit.theatre  |  Instagram: spirit_szinhaz

Cimkék:
happy wheels