Kiemelt tartalom
A SPRINGFIELD BEMUTATJA ELSŐ FENNTARTHATÓ KOLLEKCIÓJÁT
  • 2018. október 4.

IDÉN ŐSSZEL MEGÉRKEZIK A SPRINGFIELD ELSŐ FENNTARTHATÓ ELJÁRÁSOKKAL KÉSZÜLT KOLLEKCIÓJA, A R[ECO]NSIDER. A KÉNYELMES VISELETRŐL ISMERT DIVATMÁRKA LEGÚJABB DARABJAI AUGUSZTUS VÉGÉTŐL ELÉRHETŐEK MAGYARORSZÁGON.

A spanyol divatmárka legújabb kampányával a fenntartható fejlődés elősegítését tűzte ki célul. A R[ECO]NSIDER projekt két konkrétkezdeményezéssel indul el: az ORGANIKUS ANYAGHASZNÁLATTAL és a FARMEREK készítésekor használt SPECIÁLIS TECHNOLÓGIÁK bevezetésével.

A 100%-IG ORGANIKUS PAMUT felhasználásának köszönhetően a források és nyersanyagok használata optimalizálható. A R[ECO]NSIDER többek között ingeket, jersey ruhákat, pulóvereket és chino nadrágokat állít elő ebből.

A másik újdonság a FENNTARTHATÓ FARMERGYÁRTÁS lézer és ózon technológiák segítségével. Ezek jelentős víz- és energia-megtakarítást jelentenek, miközben kiküszöbölik a hagyományos gyártásból adódó környezetszennyező folyamatokat.
A H2O kezdeményezés két részből áll: a lézer eljárás a farmer egy száraz testreszabási folyamata víz nélkül, amelynek köszönhetően koptatott vagy szaggatott hatás érhető el; az ózon technológia pedig a mosási fázisnál használatos: az anyag
és a ruhák megkapják végső tónusaikat, miközben vizet takarítanak meg és olyan szennyező anyagok használatát küszöbölhetik ki, mint a kálium-permanganát, klór vagy a fehérítő.

A R[ECO]NSIDER elköteleződéssel a Springfield már több mint egy millió fenntartható ruhadarabot állított elő, amellyel tizenöt millió liter vizet spórolt meg.

 

 


A SPRINGFIELDRŐL

A Springfieldnek 850 eladási pontja van több mint 70 országban. A Tendam csoportnak, Európa egyik vezető divatvállalkozásának a része, amely a tömeges fogyasztásra szánt prémium ruházati cikk szegmensben képviseli magát 90 országban, több mint 2000 értékesítési ponttal, öt márkájával: Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield, Women’secret és Fifty.

További információért kérjük, látogassa meg a www.tendam.es weboldalt.

#ASYOULIVE

 

WWW.MYSPRINGFIELD.COM  |  WWW.FACEBOOK.COM/SPRINGFIELD

WWW.PINTEREST.COM/SPRINGFIELDMW  |  HTTP://INSTAGRAM.COM/SPRINGFIELDMW  |  WWW.YOUTUBE.COM/CANALSPF

Cimkék:
happy wheels