Életmód
EZ LESZ A FÉRFI DIVAT ŐSSZEL
  • 2019. augusztus 26.

Megérkezett a Springfield kora őszi férfi kollekciója!

Az idei őszi férfi trendeknél a kényelmes és egyben sokoldalú ruhadarabok lesznek hangsúlyosak. A Springfield legújabb kínálatában a vintage daraboktól kezdve, a dad jeans fazonokon át egészen az ikonikus filmekkel és együttesekkel díszített pólókig mindent megtalálhatunk.

Az új vintage

Kordbársony nadrágok és farmeringek – az első őszi napokra amerikai stílusú, új vintage vonalat megragadó ruhákkal készül a Springfield. A legújabb kültéri darabok a velúr bomberek, a khaki parkák, a szőrmegalléros dzsekik, illetve a kék és zöld tónusú mellények lesznek – ez utóbbiak akár narancssárga és vöröses árnyalatú, kontrasztos részletekkel kombinálva. A kollekció kulcseleme a bő szabás, amely komfortosabbá teszi a hétköznapi viseletet.

Logós pólók 

Star Wars, Batman vagy KISS – a Springfield legújabb rövid ujjú pólókollekcióját ezekkel az ikonikus témákkal is díszítette. Az egyszínű, kényelmes felsőket a népszerű filmes és zenei grafikák, logók teszik igazán stílusossá, kiváló lehetőséget nyújtva az egyéni ízlésvilág kifejezésére.

Egyetemi hangulat

Praktikus és sportos darabok alkotják a Springfield amerikai főiskolai hangulatot idéző kollekcióját. Az élénk színű hosszú ujjú pólók, a retró stílusú tornacipők és a dad jeans farmerok tökéletes összetevői a komfortos, urbánus kinézetnek.

Kockás ingek

A kockás ingek egyszerre sokoldalúak és minden szezonban népszerűek. Nem csoda, hiszen ezeket a változatos alapdarabokat minden alkalomhoz felvehetjük: elegáns összkép érhető el egy chino nadrággal viselve; egy farmerral és pólóval kombinálva pedig városiasan lezser a hatása. Idén ősszel a Springfield kínálatában kék, zöld és narancs árnyalatokban lesznek elérhetőek.

További információk az alábbi linken érhetők el: https://myspringfield.com/hu/en/homepage

Boldog őszt kívánunk!