Kiemelt tartalom
Neked is lehet trendi karácsonyfád!
  • 2017. december 18.

Beköszöntött a december, vele együtt advent időszaka, amikor minden a Karácsonyról szól. Most, hogy a nappalok egyre rövidebbek, az esték pedig egyre hosszabbak valahogy nagyobb szerepet kap a fény-árnyék játéka esténként, ha tehetjük szívesen hallgatjuk a kandallóban ropogó, lobogó tüzet, gyertyát gyújtunk, előkerülnek a karácsonyi izzósorok, és meghitt hangulatot teremtünk otthonunkban.

Mi nők számba vesszük a karácsonyi díszeket, a függőket, ötleteket gyűjtünk, inspirálódunk az aktuális karácsonyfa díszítési trendekről. Mert bizony van ilyen!

Most meg is mutatjuk Nektek, mi az a négy trend, ami hódít a 2017-es évben.

Örömteli Ünnep

Meghitt, örömteli pillanatokat idéz, egy fantáziavilágot, melyben ott van minden, ami számunkra boldogságot okoz. Vidám színek, játékosság és eklektika jellemzi ezt a trendirányt. Megtalálhatók benne a mese és Manga motívumok, ikonokus és stilizált formák, szerencsehozó motívumok, amelyek rendkívül karakteressé válnak a csipkék, krémszínek mellett.

Hagyományos értékek

Időtálló, hiteles, finom és rusztikus darabok jellemzik ezt az irányvonalat, melyben a tradicionális kézművesség központi  szerepet játszik. A minőségi anyagokból készített díszek, olyan természetes árnyalatokban jelennek itt meg, mint a mandula, az erdei zöld, a szürke tónusai, vagy éppen a meleg barna.

A természet gyengéd érintése

A természetben fellelhető színekhez, formákhoz nyúl vissza ez a trend. A jól-lét, a nyugalom és a csend köszön vissza ránk a stílus darabjaiban. A finom textúrák és anyagok a pala, a menta, a mész és a rózsa különböző árnyalataiban pompáznak, melyeket a fényes korall és az arany tesz teljessé.

Modern elegancia

Erőteljes színek, geometrikus formák, melyek a mindennapok számára is eleganciát és fényt kölcsönöznek. Tökéletes arányok, kompakt formák jellemzik, uralkodó színei a réz, a malachit, a lazurit kékje, az onyx, az arany és a ragyogó rubin.

A négy irányvonal lehetővé teszi, hogy mindannyian ízlésünknek, értékrendünknek megfelelő trendi karácsonyfát állíthassunk otthonunkban. A nagy rohanásban fontos azonban, hogy eszünkbe jusson a lelkünket is ünneplőbe öltöztetni az év végére.

Boldog, békés áldott Karácsonyt kívánok!

 

happy wheels