Szórakozó
Interjú Wagner Emillel, A Wellhello zenekar billentyűsével
  • 2017. március 17.

A mindig mosolygós fiatalember már gyermekkora óta zenél, jelenleg pedig több hangszeren, különböző zenei projektekben boldogítja a nagyérdeműt. Mindemellett gyártásvezetőként dolgozik a Studio-X-nél, egy profi filmes csapatnál. A sablonos kérdések helyett inkább életszagú dolgokról beszélgettünk.

Hogyan tudod összhangban tartani a munkát a magánélettel?

– Nem mondom, hogy minden esetben egyszerű, de szerencsére, tudom alakítani a munkámat és a magánéletemet. A tudatos időbeosztás mondjuk sokat segít, de mindenképpen türelmesnek és elfogadónak kell velem lenni, mert máshogy nem megy.

Mi volt a tavalyi évben meghozott legjobb döntésed?

– Az, hogy összejöttem a barátnőmmel! Valamint, hogy hű társam lett egy Nord Stage 2-es szinti, amire mindig is vágytam.

Mi volt a legjobb tanács, amit valaha kaptál?

– Édesapám azt mondta nekem, amikor 21 évesen egy krízis közepén voltam, hogy amikor ő ennyi idős volt, otthagyott egy biztos munkát azért, hogy azt csinálhassa, amit a legjobban szeret. Énekes lett, és a mai napig ezzel foglalkozik. Ez.

Mi az, amit nem értesz a nőkben és még soha nem merted megkérdezni?

– Amit nem értek, az az egymás háta mögötti kibeszélés. Nem biztos, hogy féltékenységből, de nagyon sok nő fúrja a másikat, rosszakat mond a másik tudta nélkül. Lehet hogy ez ilyen női ösztön, ami számomra hatalmas talány.

Mi volt életed legrosszabb élménye? Tanultál belőle, vagy arra vágytál, hogy bárcsak soha ne történt volna meg?

– Ez egy aktuális élmény: anyukám felhívott, majd közölte, hogy elhanyagolom az elfoglaltságaim miatt a családom, és ettől nagyon szomorú. Ezért nagyon hálás vagyok neki. Egy életre szóló tanulság, amiből megtanultam, hogy valóban a család a legfontosabb.

Teszel-e azért, hogy pozitív életszemlélettel éld a mindennapjaidat? Ha igen, akkor mit?

– Alapvetően próbálok úgy élni, hogy mindenben meglássam a szépet. Sokszor nem egyszerű, de hidd el, csak gyakorolni kell.

Ki vagy mi tud a legjobban motiválni?

– Zenében abszolút saját magamat tudom a legjobban motiválni. Ha van egy jó téma, és hallok rá egy hangszerelést, akkor késztetést érzek, hogy megcsináljam a dalt.

Mi az amit, mindenféleképpen szeretnél elérni a jövőben?

– Fel szeretném venni a saját dalaimat, hogy az unokáimnak meg tudjam majd mutatni, hogy mit is csinált nagypapi „akkoriban”, vagyis most.

happy wheels