InfoPont Ajánló Magazin
Balaton

1200 program az idei Művészetek Völgyén

 Július 21-30. között kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb összművészeti fesztiválja, a 27. Művészetek Völgye. A tíznapos fesztivál közel 1200 programmal és produkcióval – köztük koncertekkel, színházi előadásokkal, irodalmi estekkel, közösségi programokkal, interaktív játékokkal és új udvarokkal – várja a látogatókat. A legnevesebb hazai előadók mellett ott lesz a világhírű francia Nouvelle Vague, a Deluxe és az amerikai Pink Martini is.

A fesztivál ismét a lehető legszélesebb kulturális palettával vonzza magához vendégeit: lehetőség lesz benézni a gyerekvölgybe, megtekinteni a legnevesebb magyar színházi társulatok előadásait, jóga órákat venni Harcsa Veronika udvarában, részt venni a Magyar Írószövetség programjain, no meg élvezni a mindenhonnan áradó jazz és folklór muzsikát. Mindezen felül hazai fellépőkből sem lesz hiány: többek között fellép Fábián Juli & Zoohacker, a 30Y, a Hiperkarma, az Anna and the Barbies, a Quimby, az Irie Maffia, a Kiscsillag, a Vad Fruttik, a Magashegyi Underground és Szabó Balázs Bandája is. Idei ráadásként a szervezők játékkal segítenek eligazodni a széles programkínálatban: a látogatóknak néhány, az érdeklődésüket érintő kérdésre kell válaszolniuk, amely alapján előre összeállíthatják személyre szabott „menetrendjüket”!

 

 

Művészetek Völgye

Programkínálat és játék:

www.muveszetekvolgye.hu

www.facebook.com/muveszetekvolgye

 

 

 

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben