InfoPont Ajánló Magazin
Gasztro

Kávé receptek

A melegedő nappalok, madárcsicsergés  és a csodásan virágzó természet varázsára mi is szívesebben időzünk a szabadban, sőt akár már a reggelünket is kint indítjuk egy kellemes kávé társaságában. Tavasszal újra teret nyernek maguknak a jegeskávék is.

Íme egy igazán intenzív, gyümölcsös és frissítő különlegesség:

Eszpresszó jeges narancslén, bogyósgyümölcsökkel

Eszpresszóval készítettem, így markánsabban jelenik meg a kávé íze.  A pohár aljára rakjunk pirosgyümölcs keveréket és jól zúzzuk össze. Öntsük fel narancslével és egy kicsit keverjük össze. A poharat töltsük meg jéggel majd főzzük rá az eszpresszót. Könnyen, gyorsan elkészíthető dekoratív ital, amivel akár a húsvéti vendégeinket is meglephetjük. Különösen jól esik egy friss, vajas croissanttal elkortyolva a reggeli napsütésben.


Zemen Dávid

Barista

forbidwolf85@icloud.com

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben