Életmód
Sütő Enikő az egészség nagykövete
  • 2021. március 5.

A nagybetűs NŐ. Elképesztően csinos, fantasztikusan jól néz ki, nem mellesleg nagyon okos és rendkívül tudatosan él. Már hosszú évek óta az egészséges táplálkozás nagyköveteként, sőt egyfajta spirituális vezetőként is aposztrofálhatjuk.

Az egészséges életmód iránti rendíthetetlen elkötelezettsége, irigylésre méltó fiatalos külseje, és csodálatos, fejlett lelke, mindannyiunk számára követendő példát mutat. Finom energiája pillanatok alatt beteríti a teret és megérinti a körülötte levőket. Ez a tudatosság természetesen az étkezésére is igaz, és nem csak hóbortból, kúraszerűen figyel oda, hanem a mindennapokon is egészséges, könnyű ételeket fogyaszt. Ezért is gondoltam, hogy megkérem, ossza meg velünk a „titkát”. Talán sokatokat meglep majd, de nem étel ajánlást kaptunk tőle, hanem egy fantasztikus méregtelenítő, fogyasztó ital receptjét osztotta meg velünk.

Az egészség már akkor is érdekelt, amikor még ciki volt. Azt tudni kell, hogy húsz évvel ezelőtt még közröhej tárgya voltam, ugyanis mindenféle módszert kipróbáltam, ebben a témában. Tudni szerettem volna, mi az, ami működik és mi az, ami nem. Utánaolvastam, keresgéltem, próbálgattam
a gabonákat, fűszereket és egyebeket, gyűjtöttem a tapasztalatot. Folyamatosan érdekelt az is, hogy ami nálam működik, hogyan működik másoknál. Sokan fordultak hozzám tanácsért, így láthattam azt is, hogy nem egyformán reagálunk ezekre a módszerekre. Viszont, van valami, ami mindenkinél egyformán tökéletesen működik.

A korosztályomból sokan keresnek meg azzal, hogy szeretnének fogyni, de még ha sikerül is valamennyit leadni, akkor is a hasról, derék és csípőtájékról nem mozdul. Sajnos, ezeken a területeken jól megtapadt, makacs lerakódások vannak, de ha ezt a tisztító italt fogyasztjuk, nagyon szépen slankítja ezt a kényes területet. Az pedig egy plusz, hogy az összetevői miatt, kiváló immunerősítő is.


Tisztító ital

Hozzávalók:

  • 4 dl víz (ásványvizet vagy tisztított vizet használok)
  • 2 db fokhagyma (megfőzve, de nyersen még hatásosabb)
  • 1 db gyömbér darálva (chopperrel)
  • méz (ízlés szerint)
  • 1-2 db citrom
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2 evőkanálnyi fahéj
  • koriander (ha nehézfémeket is ki szeretnénk tisztítani magunkból)

Elkészítés és javasolt fogyasztás:

Ezt az italt reggel szoktam elkészíteni és elosztom háromszorra egy nap, tehát reggel, délben és este iszom belőle, és garantáltan nem marad el az eredmény.

Erősíti az immunrendszert, pörgeti az anyagcserét, sőt, aki bírja, az tehet bele egy pici chilit is. Magamnak szoktam belerakni, hiszen nagyon tüzes jegyű vagyok, jól bírom a kicsit erősebbet is. Nem mellesleg jó íze van, a fahéj és a méz miatt, és rendkívül egészséges, leviszi a derék körüli vizes
részt és a hasat.


Olvass bele a magazinunkba is: