A legfinomabb fűszer a bárányhúshoz, a fokhagyma és a rozmaring. Érdemes kipróbálni a levendula virágját, a zsályalevelet és a tárkonyt is. Pácoláshoz használjatok pár evőkanál natúr joghurtot, meglátjátok, mennyire omlós és puha lesz tőle a hús.
Hozzávalók:
- 60 dkg csont nélküli báránykaraj
- 2 evőkanál olívaolaj
- 1 ág rozmaring
- 2 gerezd fokhagyma
- darált bors,
- só
- 2 evőkanál natúr joghurt
A céklapüréhez:
- 3 szem főtt burgonya
- fél kg főtt cékla
- 1 evőkanál vaj
- só
- őrölt szerecsendió
A receptet készítette:
Kaldeneker György
– szakács, gasztroblogger, a Kaldeneker Lekvárosház tulajdonosa
További érdekes cikkekért lapozz bele magazinunkba:
Olvass bele legújabb magazinunkba!
Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.