InfoPont Ajánló Magazin
Gasztro

Kaldeneker György húsvéti receptje – Báránysült céklapürével

A legfinomabb fűszer a bárányhúshoz, a fokhagyma és a rozmaring. Érdemes kipróbálni a levendula virágját, a zsályalevelet és a tárkonyt is. Pácoláshoz használjatok pár evőkanál natúr joghurtot, meglátjátok, mennyire omlós és puha lesz tőle a hús.

 

Hozzávalók:
  • 60 dkg csont nélküli báránykaraj
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 ág rozmaring
  • 2 gerezd fokhagyma
  • darált bors,
  • 2 evőkanál natúr joghurt
A céklapüréhez:
  • 3 szem főtt burgonya
  • fél kg főtt cékla
  • 1 evőkanál vaj
  • őrölt szerecsendió

 


A receptet készítette:

Kaldeneker György

– szakács, gasztroblogger,  a Kaldeneker Lekvárosház tulajdonosa


További érdekes cikkekért lapozz bele magazinunkba:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Sütő Enikő az egészség nagykövete

Bala

Ezek a magyarok kedvenc süteményei

Glück Viktória

A tökéletes farsangi fánk

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben