InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

Célzott zsírégetés a Vacu-Walk-kal

Minden vágyad, hogy a legjobbat hozd ki magadból? Szeretnéd elérni az álom alakodat? Jó hírünk van: tudunk egy ténylegesen hatékony megoldást, melynek segítségével az egyes területeken lerakódott többlet kilókat tüntetheted el!

Ha valaki fogyni, vagy éppen formásodni szeretne, többféle problémával kell szembesülnie: a szimpla, karcsúság elérésének érdekében végzett kardió-gyakorlatok sokszor nem elég hatásosak. A gyengébbik nem képviselőinek meg kell bizony harcolniuk a has tájékán és főként alsó testrészeiken lerakódott zsírral (fenék, combok). A Vacu-Walk abban az esetben jelent valós megoldást, amikor kifejezetten a kívánt területen szeretnénk formásodni. Az új dimenziós alakfejlesztés egy 10- 30 percig tartó, elliptikus tréneren végzett kardió-mozgást foglal magába. Az edzés ideje alatt a test – mellkas alatti részei – egy váltakozó nyomást produkáló hermetikusan zárt kamrában vannak. A vákuum hatására az erek kitágulnak, a vérkeringés fokozódik, és ez teszi lehetővé a jóval hatékonyabb zsírégetést!

Te is kipróbálnád a forradalmasított edzés típust? Térj be hozzánk, nem fogod megbánni!

 

Szilvi & Krisztián Női-Férfi Alakformálása Beauty Force Studio

1062 Budapest, Bajza u. 70.

Bejelentkezés: +36 305654370

 

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Taroltak a magyar paraúszók Berlinben

Glück Viktória

Miért és hogyan érdemes a szabadban sportolni?

Glück Viktória

ShapeLine – Kiemelten hatékony zsírégetés és regenerálódás

Zalai Mariann

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben