InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

A kutyabarátság egyre népszerűbb – Idén is lehetett szavazni az Év Kutyabarát Helyeire

Kilencedik alkalommal rendezte meg az ország legnagyobb kutyabarát aktivitását a Kutyabarát.hu. A kampány már 9 éve sikeres, és nagy érdeklődésre tart számot a kutyatartók és kutyabarát szolgáltatások körében egyaránt. Az Év Kutyabarát Helye kampány a legjobb alkalom arra, hogy egy hónapon keresztül – októberben – megmutathassák kutyabarátságukat a kutyabarát szolgáltatók, vendéglátóhelyek.

Az ország első kutyabarát szolgáltatásait és helyeit összegyűjtő portál, a Kutyabarát.hu által megrendezett kampány célja, hogy minden évben elismerést kapjanak azok a vendéglátó- és szálláshelyek, munkahelyek, szolgáltatók, akik egy fontos társadalmi jelenséget ismertek fel: a kutyánk is családtag, társ és barát, akivel szeretnénk minél több időt eltölteni. Legyen szó nyaralásról, vacsoráról egy étteremben vagy éppen egy vásárlásról egy üzletközpontban – a kutyabarát szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások bővülő száma és kínálata a kutyás társadalom fejlődését, a felelős kutyatartás népszerűsítését segítik elő.

A kampányban résztvevő helyek fontos társadalmi ügyet képviselnek: a kutyabarát filozófiát hirdetik, mellyel a felelős kutyatartás üzeneteit is közvetítik. A szavazás állásáról információt a www.azevkutyabarathelye.hu oldalon találsz.

További hasznos és érdekes tudnivalókért böngészd a Kutyabarát.hu oldalát!

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Nyaralás kutyával – a leghasznosabb tippek, ha kutyabarát szálláshelyre indulsz

InfoPont

Élő állat karácsonyra? Ne tedd!

InfoPont

Még 5 tévhit a kutyákkal kapcsolatban

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben