InfoPont Ajánló Magazin
Gasztro

Your Best Brunch – Reggelizz úgy mint egy király

BÉLA

A tavaly nyitott BÉLA, mely napról napra népszerűbb nemcsak Budán, de Pesten és a külföldiek körében egyaránt, egésznapos reggelikkel, különösen finom kávékkal, és egy elképesztően zseniális enteriőrrel várnak mindenkit kisgyermekes családoktól a fiatal társaságokon át egészen a nagyobb rendezvényekig. Különleges és évszakhoz, ünnepekhez alkalmazkodó fogások, élőzene, és rendszeres tematikus programok várnak mindenkit ebben az elvarázsolt arborétumban.

BÉLA means much more than just a name: the word includes a Bar, an Eatery, a Loft, and a beautiful Arboretum as well. Don’t miss your meeting with BÉLA and his beautiful, eclectic terrace, perfect vibes and actual, proper meals!

1114 Budapest, Bartók Béla út 23.

+36 30 251 6255

facebook.com/belabudapest

www.belabudapest.com


GISELL

Gisell Café & Aperitivo Bar a Nagymező utca legfrissebb gasztro színtere. Ha egész nap tudnál reggelizni és imádod az olasz antipastikat, bruschettákat és szereted a változatosságot, akkor ülj be, pár finom falat és egy pohár bor kíséretében.

Gisell Café&Aperitivo Bar is the latest gastronomic scene of the Nagymező Street. Offer delicious breakfast and fresh, tasty cofee all day long. Check out the cit’s finest bruchets, our amazing italian antipasti and the great wine selection!

1065 Budapest, Nagymező utca 26.

+36 30 455 4902

facebook.com/gisellaperitivo


ZOSKA

A reggeli a nap legfontosabb étkezése és ez a különleges kávézó erre tökéletes bizonyíték. Náluk bármikor kérheted kedvenc rántottádat, akkor is, ha későn keltél és mindenhol máshol véget ért a reggeli menük ideje. Huppanj bele a fotelbe, és élvezd a reggeli kávé ízét, illatát.

Breakfast is the most important meal of the day, and Zoska is the perfect proof. You can ask for your favorite scrambled eggs at any time, even if you got up late and the morning menus ended elsewhere. Get into a comfy armchair, pick a book from the shelf and enjoy the taste and smell of food and coffee!

1053. Budapest, Ferenczy István út 28.

+36 70 623 9999

hello@zoska.hu


CSENDES VINTAGE BAR & CAFÉ

A különleges enteriőr, az állandóan cserélődő zenei és egyéb programok, a hatalmas italválaszték, a fiatalos lendület alapozza meg a hely szellemét. A Kálvin tértől és az Astoriatól egy sarokra található, délelőtt kávé és finom reggelik várnak, esténként pedig nyüzsgő bárként működik.

The colorful and intense interior, the constantly changing music and programs, the huge selection of beverages and the flush of youth gives the spirit of the place. At daytime offers coffees and delicious breakfasts and at night it turnes into a teeming bar for all ages and stlyes, where even the regulars find something new they haven’t noticed yet.

1053 Budapest, Múzeum Krt. 13.

+36 30 727 2100

www.facebook.com/csendesvintagebar


Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

A hét legfurább és egyben legérdekesebb programja: Halál Kávéház

InfoPont

Irány a Badacsony! – Hétvégi programajánló

Glück Viktória

A legszűkebb elit tagja a magyar GoldenBurg burgonya

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben