InfoPont Ajánló Magazin
Utazó

Vonatozós vakáció?- Simán!

Nyáron is Élmények útján!

Bakony Expressz – Élményvonattal hazánk egyik legszebb vasútvonalán

2017. július 8.

A nyári kirándulóvonat azokat várja, akik szeretnének hazánk egyik legszebb vasútvonalán utazni: túrázni a meseszép Cuha-patak mentén, illetve Pannonhalma és Zirc kulturális értékeit, látnivalóit felfedezni. Az Élményvonat a festői szépségű Pannonhalmán és a Cuha-völgyön át Zircre sziklaszurdokban, alagutakon és páratlan szépségű viaduktokon át halad. A vonat fedélzetén Pannonhalmát és a Bakonyt bemutató programok, étkező- és bárkocsi várja a vendégeket.

Tisza-tavi kalandozások

2017. augusztus 12.  

Augusztusban a Tisza-tó környékén kalandozhatunk és hagyhatjuk, hogy elvarázsoljon bennünket a romantikus vadvíz­ország számtalan természeti csodájával. A programkínálatban többek között megtalálható a Tisza­-tavi Ökocentrum és Madárrezervátum, a Hortobágyi Nemzeti Park, vagy éppen csónaktúra a Tisza-tavon. Az egy napot felölelő kirándulás keretein belül étkező- és bárkocsi mellett bicikliszállító kocsi is közlekedik majd, hogy a sportolni vágyók is meglelhessék számításaikat.

 

Részvételi jegyek elővételben válthatók!

MÁV Nosztalgia Jegyiroda

(Budapest-Nyugati pályaudvar 10. vágánya mellett)

Tel.: +36 1 269-5242

www.mavnosztalgia.hu

 

 

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Gondolj az álomnyaralásra… A Kenese-völgye Villahotel megvalósítja!

Zalai Mariann

Útinapló- Köln: Még szép, hogy kölnit locsol magára a turista

Zalai Mariann

Új-Zéland, boldoggá tesz!

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben