InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet – több mint egy szépségszalon

A Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet szépészeti szalon Óbudán, a Római-parton található, igazi gyöngyszem. Finom eleganciával összeválogatott bútorok, kellemes hangulat, tiszta, természetes anyagok és illatok, nőies finomság, ami határozottsággal és céltudatossággal párosul. És, hogy mit jelent a nőknek a Vintage Beauty? Életérzés és teljes figyelem, ami róluk és a komplexitásról szól, arról a tökéletes elfogadásról és gondoskodásról, amely lehetőséget nyújt a feltöltődésre.

Az első Vintage Beauty szalont 2010-ben alapította Szakonyi Eszter kozmetikus mester, egészségügyi szakkozmetikus. A Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet névre hallgató szépségközpontban kezdődött a Vintage Beauty minősített natúrkozmetikumok története.

A termékfejlesztés célja, olyan saját fejlesztésű és gyártású kozmetikumcsalád létrehozása volt, amelyet méltónak találtak a vendégekhez, magukhoz és a szakmához. Ez az oka annak, hogy minden, ami a Vintage Beauty márkanévvel fémjelzett, az a lehető legtisztább és leghatékonyabb: nincs benne semmi szennyeződés, fölösleges töltelék, vagy a reklámok hamissága.

A Vintage Beauty kozmetikumok Naturix minősítéssel rendelkeznek, ezzel is megkérdőjelezhetetlenné téve a termékek minőségét és tisztaságát. A leghatásosabb, legtisztább és legnemesebb anyagokat használják, hogy a szépségápolás tudatos, hatásos és kiszámítható, kellemetlen meglepetésektől mentes legyen. A szalonban saját fejlesztésű termékekkel dolgoznak, többek között ennek is köszönhető, hogy 2017-ben az Év szépészeti szalonja címet is elnyerték.

Kötelességnek és feladatuknak érzik a rászoruló nőtársak, a támogatásra szoruló gyerekek és társadalmilag fontos ügyek felkarolását, ezért bevételük egy részével évekig támogatták a Nane, a Bátor Tábor Alapítvány és a Hősök Tere tevékenységét, 2020.júliusától pedig a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány társadalmilag rendkívül fontos munkáját segítik. Különösen fontos számukra a NaNe Egyesület családon belüli erőszak elleni fellépése, melyet a lakosság számára írt felvilágosító munkáik forgalmazásával és a bevétel NaNe Egyesület számára történő eljuttatásával igyekszenek támogatni.

vintagebeauty.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Megkezdődött a visszaszámlálás – Indul a csónakázás, vízibiciklizés a Városligetben!

Glück Viktória

Igazi Nagykörűi Falunap a Czakó Kertben!

InfoPont

A KAPTÁR segítségével bevezetünk a közösségi iroda varázsába

Zalai Mariann

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben