InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet – több mint egy szépségszalon

A Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet szépészeti szalon Óbudán, a Római-parton található, igazi gyöngyszem. Finom eleganciával összeválogatott bútorok, kellemes hangulat, tiszta, természetes anyagok és illatok, nőies finomság, ami határozottsággal és céltudatossággal párosul. És, hogy mit jelent a nőknek a Vintage Beauty? Életérzés és teljes figyelem, ami róluk és a komplexitásról szól, arról a tökéletes elfogadásról és gondoskodásról, amely lehetőséget nyújt a feltöltődésre.

Az első Vintage Beauty szalont 2010-ben alapította Szakonyi Eszter kozmetikus mester, egészségügyi szakkozmetikus. A Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet névre hallgató szépségközpontban kezdődött a Vintage Beauty minősített natúrkozmetikumok története.

A termékfejlesztés célja, olyan saját fejlesztésű és gyártású kozmetikumcsalád létrehozása volt, amelyet méltónak találtak a vendégekhez, magukhoz és a szakmához. Ez az oka annak, hogy minden, ami a Vintage Beauty márkanévvel fémjelzett, az a lehető legtisztább és leghatékonyabb: nincs benne semmi szennyeződés, fölösleges töltelék, vagy a reklámok hamissága.

A Vintage Beauty kozmetikumok Naturix minősítéssel rendelkeznek, ezzel is megkérdőjelezhetetlenné téve a termékek minőségét és tisztaságát. A leghatásosabb, legtisztább és legnemesebb anyagokat használják, hogy a szépségápolás tudatos, hatásos és kiszámítható, kellemetlen meglepetésektől mentes legyen. A szalonban saját fejlesztésű termékekkel dolgoznak, többek között ennek is köszönhető, hogy 2017-ben az Év szépészeti szalonja címet is elnyerték.

Kötelességnek és feladatuknak érzik a rászoruló nőtársak, a támogatásra szoruló gyerekek és társadalmilag fontos ügyek felkarolását, ezért bevételük egy részével évekig támogatták a Nane, a Bátor Tábor Alapítvány és a Hősök Tere tevékenységét, 2020.júliusától pedig a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány társadalmilag rendkívül fontos munkáját segítik. Különösen fontos számukra a NaNe Egyesület családon belüli erőszak elleni fellépése, melyet a lakosság számára írt felvilágosító munkáik forgalmazásával és a bevétel NaNe Egyesület számára történő eljuttatásával igyekszenek támogatni.

vintagebeauty.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Budapesti Programok

InfoPont

Budapesti programok – Augusztus

Bala

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben