InfoPont Ajánló Magazin
ÉletmódKiemelt tartalom

Ünnepi sminkbe öltözünk – Keleti bűvölet a Shanghai Edition kollekcióval

Kína legnagyobb városában a múlt és a jövő összefonódásából egy egyedülálló, misztikus szépségtrend bontakozott ki. Ez az a hely, ahol high fashion márkákat kínálnak a régi világ piacain, különleges gasztronómiával kápráztatnak el, de még mindig tartják a hagyományos tea szertartásokat is. Meríts ihletet Sanghaj, a kelet és nyugat találkozásának izgalmas szellemiségéből a legújabb ARTISTRY STUDIO™ merész árnyalatok, selymes textúrák és csábító illatok gyűjteményével!

Az ARTISTRY STUDIO™ Shanghai Edition merész árnyalatú szem- és arcpirosító trióval, selymes textúrájú alapozó primerekkel és vonzó illatokkal érkezik, hogy külsőd olyan elragadó legyen, mint a város maga. Biztos mindenkit elvarázsolnak a csábító vörös ajakszínezők, feltűnő folyékony szemhéjtusok és a csodás illatú kézkrémek.


ARTISTRY STUDIO™ Shanghai Edition Folyékony szemhéjtus

Mutasd meg divat iránti szenvedélyed egy élénk szemhéjtussal! Selymes, folyékony textúra, gyorsan száradó matt finissel. Használd a precíziós véget vagy rétegezz a toll vastagabb oldalával. Húzz mindig tökéletesen egyenletes vonalakat! A szemhéjtus Silk sapphire, Silk Slate és Silk noir árnyalatokban érhető el.


ARTISTRY STUDIO™ Shanghai Edition
Világító matt ajakszínező

Készülj fel a „wow” hatásra a négy vörös árnyalatú folyékony ajakszínezővel! A friss, folyékony textúra, akár egy szájfény, de teljes fedés nyújt, mint egy rúzs modern matt finissel. Tartós, mosolygás álló és (biztos, ami biztos) határozottan csókálló.

Válaszd ki a kedvenced a Cherry Red, Rose Red, Spice Red és Berry Red árnyalatok közül!


ARTISTRY STUDIO™ Shanghai Edition
Golyós Eau de Toilette

Vidd magaddal minden nap Shanghai fényeit és csendes tea kertjeinek hangulatát üvegcsébe zárva! A könnyed, frissítő illatok gyümölcsösek, virágosak, derűsek és könnyen viselhetők. Ismerd meg a három különböző virágos illatkombinációt: Lótuszvirág és ibolya, Virágnektár és pomeló, Szilvavirág és vaníliás pézsma variációkban.


ARTISTRY STUDIO™ Shanghai Edition
Selyemfényű szem- és arcpirosító trió

Színek, amik megérintenek! Szemhéj és arcpír árnyalat párok por összetétellel és lágy finissel. Vidd fel ujjbeggyel és fokozd az intenzitást kedvedre a visszafogottól a merészig! Mindegyik trió két szemhéjárnyaló és egy pirosítót vagy highlighter harmonikus kombinációját tartalmazza és mesés hosszan tartó hatást kölcsönöz.

Három árnyalatban kapható:
Válassz a Shanghai Peach, Shanghai Nudes, Shanghai Startlight izgalmas színei közül!


amway.hu


Olvass bele a magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Beauty Mother’s Day

Bala

Sminklabor – Sminkes tények, tévhitek

Zalai Mariann

Sminklabor

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben