InfoPont Ajánló Magazin
ajánló 2InfoPont

Újabb arany a Lounge Groupnak

A nemzetközi rendezvényes versenyek egyik legnagyobbika a 2021-ben 11.alkalommal megrendezett Eventex Awards, amelyre összesen 37 országból, 561 nevezés érkezett. A kiélezett versenyben a Lounge Group magyar ügynökség által nevezett, MVM Zenergia 2020 rendezvényt végül a legmagasabb, arany díjjal ismerték el.

Az MVM Zrt. megbízásából immáron 5. éve megtartott MVM Zenergia nagyszabású komolyzenei koncertet 2020-ban a járványhelyzet alatt kellett megvalósítani. A kihívást azonban nagy sikerrel teljesítette az MVM Zrt., valamint a Moonlight Event, a Lounge Group rendezvényszervező divíziója. 3 forgatókönyvük is volt a program megtartására, végül az ügyféllel a járványhelyzet szempontjából legbiztonságosabb, online megoldás mellett döntöttek.

A részletekről kérdeztük Simonics Pált, a Moonlight Event ügyfélkapcsolati igazgatóját.

Bizonyára nagy kihívást jelentett a járványhelyzet az MVM Zenergia koncert megszervezésénél. Milyen szempontokat vettek figyelembe, ebben a megváltozott helyzetben?

A rendezvények tervezése során, a vendégek biztonságának szem előtt tartása mindig is kiemelten fontos, ez pedig hatványozottan igaz az elmúlt időszakban. Ennek az eseménynek az előkészítésekor is a biztonság volt az egyik elsődleges szempont. A megrendelővel egyetértésben, emiatt is született az a döntés, hogy az eseményt nézők nélkül valósítsuk meg.

Ezt követően pedig az volt a legfontosabb, hogy az eredetihez közel hasonló koncertélményt tudjunk nyújtani a “vendégeknek” az online közvetítés során. A produkciót végül egy klasszikus rendezvény helyett gyakorlatilag egy professzionális TV-s show-ként kellett megvalósítani.

Simonics Pál – Moonlight Event, ügyfélkapcsolati igazgató

Igyekeztünk azt a nagyon komoly művészeti értéket, amit
ez az esemény évről évre képvisel, ebben a nehéz időszakban is, a megváltozott körülmények ellenére, a lehető legközelebb hozni
az emberekhez, hogy a nézők számára valódi élményt adhassunk.

Végül a legmagasabb minősítést szerezték meg, elnyerték az Eventex Awards arany díját. Mi lehet a Lounge Group sikerének titka?

A cégcsoport egészét tekintve full service ügynökségként komplexen gondolkodunk, és ezáltal átfogó megoldásokat nyújtunk ügyfeleink számára. A megálmodott koncepciók sokrétűek és a megvalósítás is házon belül történik, így tudunk hatékonyak és eredményesek lenni.

Az ügyfeleinkkel együtt pedig mindig nyitottak vagyunk az új és kreatív megoldásokra, amik hozzájárulnak a közös sikerekhez.


Olvass bele a magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

A kontrollvesztésből fakadó tapasztalatok segíthetik a cégeket

Glück Viktória

Hogyan NE túlórázz home office idején?

Szabó Ildikó

Újabb nemzetközi elismerés a magyar szakembereknek

Szabó Ildikó

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben