InfoPont Ajánló Magazin
Manó

Nyári tábor a munkahelyen

Céges gyerektábor? Létezik!

Méghozzá olyan programmal, hogy vélhetően olvasóink is felsóhajtanak majd, hogy miért nem fiatalodhatunk jó pár évet ezért az élményért. A Lounge Group ügynökség a nyár minden hónapjában 1 hetes napközis táborral várja a náluk dolgozó szülők gyermekeit.

Mindjárt indulunk? – kérdezi izgatott hangon egy kislány a Lounge Group ebédlőjében. A cég első, 1 hetes nyári tábora ugyanis itt kezdődik, egy kiadós reggelivel. Aztán máris irány a trambulinpark. Az első táborba 12 gyerek érkezett, a legkisebb 5, a legidősebb 14 éves.

„A karantén időszakban nagyon nagy teher hárult a szülőkre, főleg azokra, akik otthon tanították gyermekeiket, emellett dolgoztak és háztartást vezettek. Így nekik szerettünk volna valami könnyítést a mindennapokba.”

– fejti ki Bartal-Szedő Gabriella,
a Lounge Group HR vezetője.

A táborra szinte minden munkatársuk regisztrálta gyermekét, ez pedig nem csoda, ha az ember megnézi a programot: Vasúttörténeti Park, szabadulószoba, kincskeresés és állatkert – hogy csak párat említsünk.

A tábort ráadásul házon belül, a Lounge Group rendezvényszervező divíziója állította össze. Kiss Edina és Erdei István, a Moonlight Event rendezvényszervezői azt mondják, egyre gyakoribb, hogy a magyar cégek gyerektáborokkal segítik az ott dolgozó szülőket.

„Ennél a tábornál is igyekeztünk olyan programot összeállítani, amelyben minden gyermek megtalálja a kedvenc részét kortól és nemtől függetlenül. A jelenlegi egészségügyi helyzet miatt előfordult, hogy egy-egy részt cserélnünk kellett, hiszen még néhány hely nem üzemel olyan formában, mint a járványt megelőző időszakban. Ezért ezekhez hasonló izgalmas programokat kerestünk.”

A tábor sikerét sokféleképpen mérhetnénk, de az talán mindent elmond, hogy péntek délután a gyerekek legfontosabb kérdése az volt: „Ugye lesz tábor jövőre is?”

Lounge Group
www.lounge.hu


Olvass bele magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Bikini szezon? Sosem késő!

InfoPont

Újabb arany a Lounge Groupnak

Bala

Vágj bele egy felejthetetlen nyaralásba! Nyerj három éjszakás pihenést a Renegade Hotel-be!

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben