InfoPont Ajánló Magazin
BalatonSzórakozó

Senso Magico a Strand Fesztiválon

Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert, a soproni VOLT FESZTIVÁL megálmodói keltették életre jelképesen annak balatoni helyszínét, a STRAND FESZTIVÁLT Zamárdi – a Balaton Sound-nak is otthont adó – partszakaszán a nyár zárásaként.
A koncepció a 26 esztendős nagytestvérével szemben az, hogy minél több hazai előadó és zenekar mutathassa meg magát műfajtól függetlenül. A nívó természetesen magas, meghívásos alapú a szervezés, így megtisztelő annak, aki felkérést kap. Szintén a VOLT Produkció és az MTVA által ‘16-ban felállított új premizálás, a PETŐFI ZENEI DÍJ is itt kerül átadásra a 0.napon tavaly óta, mely jelentőségében a ‘86 és ‘05-között létező eMeRTon díj örökébe lépett.

“Magyar koncert, magyar tenger, aktív rekreáció, relax, még egyszer utoljára a nyáron…” jeligékkel vár Téged is a STRAND Fesztivál!

További részletek: www.facebook.com/StrandFesztival/
strandfesztival.com/hu/

Az “élő SOUL History” sorozat részeként lép színpadra a tizenkét esztendős, négy nagylemezes SENSO MAGICO Soul zenekar. A koncert egyúttal a frontember, Rota Francesco kedvelt rádióműsora, a SOUL History élő kiadása is, ahol vendég minden idők legnagyobb hatású hazai zenekara, a Locomotiv GT gitáros/szerző/előadója, KARÁCSONY JÁNOS – JAMES  és POPPER PÉTER, a Magyar Hanglemezgyártó Vállalat égisze alatt született utolsó Supergroup, a STEP EGYÜTTES alapító/billenytűs/szerzője. A Senso Magico 2019 ritmusszekciójának vezetője a szintén Soul szívű GARAMI GÁBOR, így zenetörténelemből itt sem lesz hiány! Senso dalok mellett felcsendül a 7 dalos „Bb moll Locomotiv medley” és egy ‘89-es KEK éveket megidéző Step blokk. A fekete hangzást pedig a Metronome SOUL Horns fúvós szekció teszi teljessé.

2019.08.23. 15.00h
SENSO MAGICO – AZ ÉLŐ SOUL HISTORY,  vendég KARÁCSONY JÁNOS – JAMES & POPPER PÉTER
Facebook esemény: www.facebook.com/events/710511366065904/
További részletek: www.facebook.com/senso.magico
sensomagico.hu/
Együttműködő partner az EGROKORR ZRT.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Nyakunkon a strandszezon – 5 gyors otthoni szépségápolási trükk a puha és ragyogó bőrért

Glück Viktória

Különleges keleti világú örmény színjátszás

Glück Viktória

Nyerj velünk páros jegyet a mogyoródi Aquarénába!

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben