InfoPont Ajánló Magazin
Hasznos

A Garami ajánlja: tanulni soha nem késő

Tanulni soha nem késő. Sőt, azt is gyakran hallani manapság, hogy egy életen át tanul egy igazán bölcs ember. Rengeteg iskola, tanító, segítő tevékenykedik körülöttünk. Van egy mondás, ami azt mondja: Soha senkit nem tudsz megtanítani semmire, egy dolgot tudsz csak tenni, a vágyat felkelteni arra, hogy fejlődjön, tanuljon.
Bennem erősen él a vágy a fejlődésre, tanulásra. De fontos az is, hogy semmit ne fogadjunk el kész ténynek , hanem legyünk szkeptikusak és figyeljük meg azt, ahogyan ránk hat egy gondolat, és azt is, hogyan érezzük magunkat eközben. Ezért is ajánlom most az egyik kedvenc hazai tanítót, Joós Istvánt és az általa alapított ÉnAkadémiát.

Az élet útján 30-40-50 éves korban jelentkező kiégés, elakadás, karrier és/vagy magánéleti billenés normális, semmit nem rontottál el, rendben van minden.
Megoldás van és vár, csak épp a visszafelé kapaszkodás helyett ELŐRE kell lépni. Új és jobb – boldogabb (!) – élet vár, ha mered választani a kockázatos döntéseket.
Megfigyelésünk, hogy senki nem igazán felnőtt 22 évesen, és ebből fakadóan nagyon hasonló kihívások jelentkeznek fiatal felnőttkori mintáink csődje környékén: magánélet és karrier. Sőt, gyakran az egészség is válságba kerül a 30-as, 40-es, 50-es éveinkben…
A szégyen hibás reakció, nem rontottál el semmit, hanem “csak” ideje továbblépni.

Mindannyian minták mentén indulunk, és a mintáink által egy ponton mindannyian válságba jutunk 30-40-50 éves korunkban. Teljesen rendben van. Nem rontottál el semmit –viszont az fontos, hogy kesergés helyett kezdj továbblépni minél hamarabb, amihez a vágyaiddal (a személyes igazságoddal) kell merni szembenézni. Ennek az Igazi Munka és az Igazi Társ lesz majd a jutalma.

Ha ÉRTED hol jársz, akkor a múltat elfogadni, a haragot letenni és a továbblépés helyes irányát megtalálni is könnyebb.
Tapasztalatunk, hogy a válságok amolyan “lelki szabadulószobáknak” is felfoghatók, ahol nem csak a szabadulóművész, de az akadály is Te magad vagy.

Lehetőségeid:
    •    nem változtatsz, szenvedsz, míg végül pánik lesz, és kitörsz,
    •    kitartóan és bátran próbálkozol, míg egyszer rájössz a megoldásra,
    •    segítséget fogadsz el olyanoktól, akik megoldottak hasonló helyzetet.

Mi a harmadik megközelítést ajánljuk!
Sok száz életút egyezései alapján tudunk Neked magyarázatot adni arra, hogy miért volt elkerülhetetlen, miért van rendben, ami Veled történik épp, és merre jó lépni, hogy a helyzet hatékonyan változzék.
Megközelítésünk ezreknek segített már – reméljük, Te is hasznosnak találod!
Ezért is ajánlom tehát az ÉNAKADÉMIA weboldalát és előadásait.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Ha színház, akkor Bethlen: Mary és Max, Viszontlátás a színpadon!

InfoPont

A legmenőbb partysorozatok költöznek be nyáron a Budapest Parkba!

InfoPont

Különleges ízekkel vár a 9BAR!

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben