InfoPont Ajánló Magazin
HasznosKiemelt tartalomUtazó

Oszkár, társad a gazdaságos utazásban

Nem tudod, hogyan juss el az célodig? Van rá egy megoldásunk! Az Oszkár 2007 óta, jelenleg több mint 400 ezer felhasználójával a hazai legnagyobb telekocsi szolgáltatást képviseli.

A telekocsizás lényege, hogy a hosszabb útra készülő autósok, meghirdetik a szabad helyeiket, Te pedig bátran becsatlakozhatsz hozzájuk. Ha így teszel, mindenki csak nyer az úttal, hiszen a költségeket megosztjátok a vezetővel! A közösségi autózás másik nagy előnye a spórolás mellett maga a társaság: minden egyes megtett úttal újabb élményekkel gazdagodhatsz. A kocsikázás során tulajdonképpen bármilyen emberrel összefuthatsz a színeszektől és zenészektől kezdve, a szobafestőn és régészen át, egészen a nyugdíjas rally-bajnokig!

Ha kíváncsivá tettünk, akkor bátran próbálj ki Minket! Most nagyszerű lehetőséged nyílik erre a közelgő pünkösdi hosszú hétvégén vagy akár a nyári fesztiválok egyikén!

Bizonytalankodsz még egy kicsit?

Amennyiben inadba szállt volna a bátorság, van a tarsolyunkban számodra egy kis ösztönzés: május 5-től lehetőséged van Velünk páros belépőket nyerni a nagyobb fesztiválokra! A nyár folyamán páros napijegyeket és heti bérleteket sorsolunk ki többek között az EFOTT-ra, a SZIN-re, a Campus Fesztiválra, a Fishing On Orfűre és további másik 10 fesztiválra. Nincs más teendőd, mint regisztrálni az Oszkáron, és hozzászólni ahhoz a fesztivál poszthoz, amelyiknél nyerni szeretnél!

Ezek után már a helyszínre jutás az Oszkárral gyerekjáték lesz! Ráadásul így már az úton elkezdhetsz ráhangolódni a fesztiválra és megismerkedhetsz néhány vérbeli party felelőssel is!

 

Bővebb információ:

www.oszkar.com/fesztival2017

facebook.com/telekocsi

 

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Gondolj az álomnyaralásra… A Kenese-völgye Villahotel megvalósítja!

Zalai Mariann

Peter’s Planet Travel- Kuba

Zalai Mariann

Peter’s Planet Travel- A Felső és Közép Tisza vidéke

Zalai Mariann

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben