InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

MODIVO bemutatja: 2005 x Leeves – két lengyel streetwear márka egyesíti erőit egy kapszula kollekcióban

Fotó: Modivo

Két ikonikus lengyel streetwear márka egyesíti erőit, és bemutatja a kizárólag a MODIVO-nál kapható kollekcióját. A Mikołaj Barczewski által alapított 2005, és a Mikołaj Baginski tervező Leeves brandje a lengyel streetwear közösség által kedvelt márkák; mindketten hatalmas sikereknek örvendenek a fiatalok körében Lengyelországban és külföldön egyaránt. Ebben a szezonban egy olyan közös kollekciót dobnak piacra, melyet a nyári szünet utolsó napjai és a baráti, természetben tett kirándulások nosztalgikus érzései inspiráltak.

A szórakozás, a szabadság, a nyári szerelmek és az internettől való elszakadás csak néhány asszociáció, ami az alkotókat vezérelte a kollekció összeállításánál. A kollekció minden egyes eleme hordoz egy, nem mindig egyértelmű történetet, amit szabadon értelmezhetünk. A kreatív folyamat kulcselem volt, hogy mindkét márka DNS-ét megőrizzék minden egyes termékben – ennek példái a 2005 nevű márka jellegzetes, oversized kapucnis felsői és a Leeves stílusát idéző cargo-stílusú nadrágok is.

A már említett felsők és nadrágok mellett a kollekcióban találunk nyomtatott pólókat, kényelmes tréningruhákat, szőrmés dzsekiket és egységes logóval ellátott sapkákat is. A gondtalan nyaralás hangulatát idéző kampányfotókat Karol Małecki és Michał Białowąs fotósok készítették a lengyelországi Masuria erdőben.

A 2005 x Leeves kollekció kizárólag a MODIVO.HU oldalon

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Tökéletes megjelenés a fesztiválon – így lehetséges!

InfoPont

Gardrób Közösségi Vásár a Dürer Kertben

InfoPont

Wonderlab

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben