InfoPont Ajánló Magazin
ajánló 2InfoPont

MagNet 25 – Ünnepeljünk a MagNet Bankkal!

Egy Zöldbank elsősorban mindig a jövőbe tekint, hiszen – miközben biztos alapokon kívánja tudni saját jövőbeni működését – az ügyfelei pénzéért érzett felelősség motiválja. Egy kerek évforduló mégis kivételes alkalom, mely a jövőbeni célok megfogalmazása mellett alkalmat kínál az elért eredmények összegzésére is. Sőt, a MagNet Bank esetében arra is, hogy egy igazán újszerű akcióval lepjék meg potenciális ügyfeleiket.

Az első magyar közösségi bank, már több évtizede igyekszik alaptevékenysége által is értéket, fenntarható világot teremteni, fontos civil szervezetek és a zöld projektek, vállalkozások támogatásával. Törekvésük sikert hozott. 25 évvel ezelőtti indulótőkéjüket mára megszázszorozták, jelenleg közel 15 milliárd forint alaptőkével működnek.

A csaknem 50 ezer ügyfél, 250 munkatárs, számtalan rangos hazai díj és nemzetközi elismerés, a globális értékalapú bankhálózati tagság mind mind jó ok az ünneplésre.

A SZÜLETÉSNAPHOZ AJÁNDÉKOK IS JÁRNAK!

A MagNet Bank most sem fél attól, hogy kissé formabontó legyen. Potenciális ügyfeleket hív közös ünneplésre, miközben születésnapi akcióit a bűvös 25-ös szám köré építi!

Figyelem!

Ha idén tölti be 25. évét és új ügyfélkén a MagNet Banknál nyit számlát, 25 ezer forint jóváírást kap a banktól. Ugyancsak 25 ezer forint jóváírással számolhatnak azok a cégek és társasházak, amelyek székhelye illetve címe a 25-ös szám alatt van, és új ügyfélként nyitnak MagNet Bankos számlát.

FELELŐSSÉGGEL A KÖVETKEZŐ 25 ÉVÉRT

A MagNet Bank az elmúlt 25 év impulzusai és tapasztalatai alapján is az eddigi úton kíván tovább haladni, az átláthatóságra épülő társadalmi szerepvállalással, a pénzügyi tudatosságra neveléssel, a társadalmilag hasznos ügyek támogatásával. Ha ön szerint is fontosak ezek a célok, lehet, hogy érdemes lenne csatlakoznia!

Boldog születésnapotl


Olvass bele a magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Napelemes Balaton retró – Nosztalgia az élet közepén

Bala

Az első újbank Magyarországon – 25 éve MagNet Bank

Bala

Hogyan intézd pénzügyeid a koronavírus idején?

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben