InfoPont Ajánló Magazin
InfoPontKult

Köszönjük! Az Újszínház Gála műsora október 27-én

Gála műsorral köszöni meg az Újszínház mindazok helytállását, akik a járvány idején, erőn felül dolgoztak. Az eseményen a teátrum teljes társulata részt vesz, fővédnöke Fekete Péter, kultúráért felelős államtitkár.

A koronavírus okozta veszélyhelyzet esetén Magyarországon példaértékű volt az összefogás. Ez azt bizonyítja, hogy bármilyen területen képesek vagyunk a közös gondolkodásra, a közös munkára. Azt szeretném, ha senki nem felejtené el mindazokat, akik ebben a nehéz időszakban mindent megtettek azért, hogy az adott körülmények között mindennapjainkat segítsék. Mivel mi színészek vagyunk, művészettel tudjuk leginkább kifejezni a hálánkat.

– mondta Dörner György, az Újszínház igazgatója, aki Köszönjük! címmel gála műsort szervez, melyben a társulat minden tagja közreműködik.

Az eseményre szeretettel várnak minden pedagógust, egészségügyi, rendvédelmi, honvédelmi és kereskedelmi dolgozót. A műsor rendkívül színesnek és izgalmasnak ígérkezik: a zenei betétek mellett táncos produkciókat, valamint népszerű jeleneteket is láthat a közönség.

Egy fő maximum két darab jegyet igényelhet, munkahelyet igazoló dokumentummal, melyeket az Újszínház jegypénztárában vagy a Szervezési osztályán vehet át.

A Köszönjük! Gála műsort az Újszínházban 2020. október 27-én kedden 19:00 órától láthatják az érdeklődők.


Olvass bele a magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

„… előfordult már, hogy azt tetted, amit nem akartál?”

Zalai Mariann

A magyar munkavállalók szeretik, ha munkahelyük jótékonykodik

InfoPont

Egy éves a Hatszín Teátrum – ünnepeld Te is 30%-os kedvezménnyel!

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben