InfoPont Ajánló Magazin
Kult

Könyv Neked Februárra

Egy jó könyvvel bekuckózni mindig szuper elfoglaltság. Könyvajánlónkban hónapról-hónapra segítünk a sok újdonság közül választani. Legyen az szépirodalom, krimi vagy éppen gyermekkönyv, kiválogattuk neked a legjobbakat.

Matthew Dicks: 21 tétel a szerelemről

Matthew Dicks egyedi humorú regénye szívmelengető történet hétköznapi gondokról és bosszantó apróságokról, nagy álmokról, a mindent legyőző szerelemről, valamint arról a rengeteg küzdelemről, amit azért vívunk, hogy boldoggá tegyük a szeretteinket – és önmagunkat. „Ha egy szellemes, friss és szívet melengető könyvet keresel az apaságról, a családról, illetve arról, milyen érzés kitörni a komfortzónából, akkor ez a zseniális, listákba szedett történet tökéletes választás.”

Libri Kiadó


Nicolas Barreau: A szerelem receptjei

A nagy sikerű A nő mosolya című kötet előzménye. Nicolas Barreau (1980) Párizsban született, a Sorbonne-on tanult romanisztikát és történelmet. Párizsban, a fény városában játszódó, könnyed, romantikus regényeivel világszerte lelkes olvasók tömegeit hódította meg. A szerelem receptjei a nyolcadik magyarul olvasható könyve. Legújabb könyvében megosztja tíz legkedvesebb ételsorát. Csupa olyan receptet, mely szerelmeseknek való, vagy olyanoknak, akik csak ezután gyulladnak szerelemre, pompás étkeket különleges alkalmakra. Olvassátok és csodáljátok, mosolyogjatok, főzzetek – élvezzétek az ételeket és a szerelmet!

Park Könyvkiadó


Mina és Vidi az óriások nyomában: meseregény balatoni kalandokkal

Mina és Vidi mesét hallgatnak a Balaton keletkezéséről. Hova tűnhettek az óriások, akiknek köszönhető a Balaton és az északi parti hegyek születése? A két fonyódligeti tündér útra kel, hogy kiderítsék a rejtélyt. Titkos somogyvári könyvtárban kutatnak, szarkaháton utaznak, találkoznak Tihanyban a különös kínai bölcs aranyhallal, víz alatti barlangba merülnek le kukorica-tengeralattjáróval. Ám a sok kaland nincs hiába: a két tündér kideríti a megdöbbentő igazságot az óriásokról! A meseregényt Elek-Varga Viktória bűbájos rajzai teszik még szerethetőbbé. Ezt az igazi balatoni kalandot óvodásoknak és kisiskolásoknak egyaránt ajánljuk.

minavidi.hu


Szobotka Tibor: Züzü vendégei

A Züzü vendégei című regényét az irodalomtörténet a legjobb regényeként tartja számon. A különleges atmoszférájú történet az 1956-os forradalmat megelőző napokban, az 50-es évek társadalmi feszültségekkel teli időszakában. Zsúfolt budai társbérletek, önazonosságukat és egzisztenciájukat vesztett emberek, önmagukat kereső művészek – akik rendszeresen megfordulnak különös vendéglátójuknál, Züzünél. A valósággal nem találva kapcsolódási pontot, az egymással való, összetett és ellentmondásos érzelmi viszonyaikban próbálják újrafelfedezni önmagukat, ám a forradalom mindannyiuk életét megváltoztatja.

Jaffa Kiadó


Olvass bele a magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Társra vágyom, hol találom?

Bala

KönyvNeked – Gyermeknapi könyvajánló

Glück Viktória

Könyv Neked

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben