InfoPont Ajánló Magazin
Kikapcsoló

Két könyvimádó és egy könyves program története

Az egyik már 4 évesen ceruzával belejavítgatott bármibe, amiben betűk voltak. A másik 5 évesen felolvasásokat tartott az óvodában. Sok év múlva találkoztak ők ketten, de azóta a könyveknek szentelik az életüket. Ők a Könyvmentorok.

A két betűfaló és könyvimádó kislányból érett nők lettek, akik megtalálták a hivatásukat. Az egyik korrektor-szerkesztő, a másik marketinges lett.

Számtalan kreatív projekttel a hátuk mögött döntöttek úgy, hogy létrehoznak valami újat, valami egyedit és merészet. Így indult útjára a Könyvmentorok program.

Ahhoz, hogy kezedbe vehesd a kedvenc könyved, legalább 15–20 szakember összehangolt munkájára is szükség van.

A Könyvmentorok program a könyvkiadáshoz szükséges szakterületeket összefogva váltja valóra az írók álmát, hogy a könyveik az olvasók kezébe kerüljenek.

De a könyvkiadás a 21. században már csak akkor lehet sikeres, ha felvállalja a könyvkiadás, a könyvmarketing és a könyvértékesítés teljes folyamatát. És ha mindezt megfűszerezve elindul egy kizárólag kortárs szerzők műveit csokorba gyűjtő könyves webáruház is, akkor nem lehet kérdés, hogy íróknak és olvasóknak egyaránt remek megoldást kínál a Könyvmentorok program.

A Könyvmentorok program alapítói

Mosolygó-Marján Erzsébet
Korrektorként és szerkesztőként dolgozik már több mint egy évtizede. Számtalan könyv megszületésében vett részt. A célja olyan könyvek kiadása, amelyet az olvasó le sem bír majd tenni, egy szuszra szeretné elolvasni. Pontosan tudja, milyen támogatásra van szüksége az íróknak a könyvkiadás folyamatában.

 

Koch Mária
Piacra lépési, értékesítési és hírnévépítési stratégiákkal foglalkozik 20 éve. Az útkereső és a már befutott írók tanácsadó-mentora. Az írói hírnév felépítésén, a könyv népszerűsítésének folyamatain dolgozik, hiszen az egyik legfontosabb cél, hogy az általuk gondozott könyvek rongyosra olvasva találják meg helyüket több ezer könyvimádó könyvespolcán.

 

A Könyvmentorok célja, hogy a könyvolvasás szeretete a digitális korban is ugyanúgy beépüljön az emberek hétköznapjaiba, ahogy a két könyv- és betűimádó kislányéba annak idején.

 

A könyvmentorok ajánlata

 

Babos Eszter: Molly és Miló mesék

A Manófalván élő manók varázslatos világában mindig történik valami. Főszereplő manóink sorozatos varázslatokkal oldják meg a helyzeteket, megküzdenek a lidércekkel, miközben rájönnek, hogy a manók akkor nyerhetnek igazán, ha a lidérceknek célt adnak.

Érdekel

Ihász Anita: Randikaland

Ha már idejét sem tudod, mikor volt részed bizsergető érzésekben, akkor gyorsan válassz ki egy randifeladatot Ihász Anita párkapcsolati tréner 52 randitippet tartalmazó könyvéből, és vesd be még ma este!

A könyv segítségével felélesztheted a már-már elszürkülni látszó párkapcsolatodat.

Érdekel

 

Varga Marianna: Irányváltó
Kerülők helyett a saját utadon

Ebben a könyvben találod a kulcsot a szívből jövő hivatásodhoz. Bejárjuk a folyamat egyes lépéseit. Találkozhatsz az utadat segítő és gátló tényezőkkel. Leleplezzük a tévhiteket, amik a hivatás megtalálása körül keringenek.

Érdekel

Burinda Veronika: Kicsilélek tánca

Ez a könyv a te könyved, ha úgy érzed, hogy elvesztél, eltévedtél, egyhelyben rostokolsz. Fedezd fel a benned lévő kincseket, amelyekkel tovább tudsz lépni! Hidd el, ezernyi csoda bújik meg benned is, csak merj lépni! Ezen a felfedező úton kísér el téged Kicsilélek.

Érdekel

 

 

webshop@konyvmentorok.hu
www.facebook.com/Konyvmentorok
www.konyvmentorok.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Érezni és együttérezni tanít az elsőkönyves szerző

Glück Viktória

Lélegzetelállító kaland gyereknek és szülőnek

InfoPont

„Amíg az ember lelkiismerete nyugodt, nem lehet igazán kudarcot vallani”

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben