InfoPont Ajánló Magazin
Utazó

Júliusban töltődj fel egy kis művészettel!

New Orleans Jazz Fesztivál

  1. 15-17. Siófok

New Orleans Jazz Fesztivál a dixie muzsika szerelmeseinek Siófokon. Idén sem marad igazi vérpezsdítő jazz nélkül
a Balaton partja, ugyanis ebben az évben is megrendezésre kerül a tradicionális jazz nagy múltra visszatekintő siófoki fesztiválja! Ez a vidám, pezsgő hangulatú és gyorsan fülbe mászó muzsika mind az előadók, mind a műfaj szerelmesei számára családias hangulatú koncertsorozatot ígér.

Szoboszlói Folkhétvége

  1. 22-24. Hajdúszobolszló

Hajdúszoboszlón július utolsó hétvégéjén a népművészeté és a néptáncé a főszerep. Minden évben ekkor rendezik meg a népzenei, népművészeti fesztivált, a Szoboszlói Folkhétvégét a Szent István parkban. A Folkhétvége kiemelt célja, hogy minél szélesebb körben ismertté tegye a magyar néphagyományokat, a tradicionális magyar és kárpát-medencei népzenét és néptáncokat.

Művészetek Völgye Fesztivál

  1. 22-31. Kapolcs, Taliándörögd, Vigántpetend

Immáron 31. alkalommal a nyár legjobb tíz napján olyan, mintha mindenki a Művészetek Völgyében lenne: a fesztivál ideje alatt a zenei színpadokon szinte a teljes hazai könnyűzenei paletta megfordul, de itt helye van
a jazznek, a folknak, a világzenének és a komolyzenének is. Társulatok bútoroznak be egy-egy napra a Színház Színpadra és a Cirque du Tókert hatalmas cirkuszi sátrába, megszólal az irodalom a Kaláka Versudvarban és a Poket Udvarban, kiállítások várnak a tűzoltószertárban, a buszmegállóban vagy éppen a templom kertjében, alkotó kezek tevékenykednek a különféle workshopokon, de a Balaton-felvidéki táj is felfedezésre kalauzol.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Programturizmus – augusztusi programok

InfoPont

Programturizmus – Augusztus

Bala

Programturizmus – októberi programok

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben