InfoPont Ajánló Magazin
Utazó

Programturizmus – Június

Június 12.
Egregyi sokadalom

Magyaregregy

Az Egregyi Sokadalom egy családias vásár sok-sok szeretettel fűszerezve minden hónap második szombatján. Egy olyan hely ahol együtt van a kézművesség a gasztronómia és a művészet! Színes kavalkád, bográcsos étel, házi kenyér, kézművesek, arcfestés és kreatív foglalkozás vár mindenkit! Gyertek Magyaregregyre,
az Egregyi Sokadalomra!


Június 24-27
Kaláka Fesztivál

Eger

A 41. Kaláka Fesztivált 2021. június 24-27. között rendezik meg. A programok helyszíne: Eger – Érsekkert, Ciszterci templom – Felsőtárkány, Bükki Nemzeti Park. A fellépők között olyan neveket találhatunk, mint Palya Bea, Lajkó Félix Trió, Kaláka, Besh O Drom, Gryllus Vilmos, Ferenczi György, Magna Cum Laude.


Június 25-27.
Körös-Völgyi Sokadalom Népművészeti Fesztivál

Gyula

A Körös-völgyi Sokadalom Népművészeti Fesztivál a Dél-Alföld népművészetének ünnepe és sokszínű programkínálatával várja a Gyulára látogatókat 2021. június 25-27. között. A néptánc és népzene mellett a népi kismesterségek képviselői is bemutatkoznak a háromnapos forgatag alatt.


Június 25-27.
Bükki Művészeti Napok, Barokk Fesztivál

Bélapátfalva, Eger, Feldebrő, Dédestapolcsány

A Bükki Művészeti Napok Barokk Fesztivál programsorozat alapvető célja, hogy történelmi környezetben, a helyszínekhez illő, elsősorban barokk kori zenét szólaltasson meg, lehetőség szerint minél szélesebb közönségréteget elérve. 2021. június 25-27. között Bélapátfalva, Eger, Feldebrő, Dédestapolcsány helyszínen lesznek a programok.

A mottó: Görög múzsák.


Június 25-27.
Levendula és rózsa napok a szegedi Füvészkertben

Szeged

Egy kellemes hétvége a Füvészkertben, ahol minden a levenduláról és a rózsáról szól. A Szegedi Levendula és Rózsa Napokon minden korosztály számára színvonalas, színes kulturális programokkal, koncertekkel, növénybemutatóval és kézműves vásárral várjuk a levendula és a rózsa szerelmeseit.


Június 26-27.
Soproni Tündérfesztivál

Hortobágy

A Tündérfesztiválon mindenki kihozhatja magából a legjobbat: a belül rejtőző tündért, vagy éppen a manót. Ez egy igazi családi program, ahol legfőbb érték az elfogadás, a türelem, a jó szándék és nem utolsó sorban a kíváncsiság. A program dress code-ja: kislányoknak tündérszárny, kisfiúknak manósapka.


Olvass bele a magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Balatoni Programok júniusban

Bala

A 10 legfontosabb tudnivalót az idei STRANDról

Glück Viktória

Újabb sztárok a Soundon

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben