InfoPont Ajánló Magazin
Utazó

5+1 kihagyhatatlan tavaszi program

Szegedi borfesztivál és Szeged napja ünnepségsorozat | május 13-22.

A Szegedi Borfesztiválon a finom borok, pálinkák és sajtok mellett természetesen gasztronómiai különlegességek is szerepelnek a kínálatban. Finom borok, a gasztronómiai specialitások, a szuper koncertek, a magyar kézművesipar remekművei, a rég nem látott barátok, az újra és újra koccintó társaságok, a felejthetetlen élmények.


Kevi Juhászfesztivál | Túrkeve május 13-15.

Bográcsban főtt feledhetetlen ízű kevi birkapörkölt és más tájjellegű ételek, főzőverseny, népművészeti- és kézműves vásár, népi játszótér, birkanyíró bemutató, színpadi programok várják a vendégeket Túrkevén. Kedvelt látványosság az egész napos juhnyíró bemutató, a nyájterelő bemutató, a nagynyárson történő látvány birkasütés és
a juhászkunyhónál rendezett népzenei bemutató, citerás, tekerőlantos, tárogatós és kelevézek bevonásával.


Soproni Borünnep | május 20-22.

Soproni Borünnep a Várkerületben. Az egész hétvégén átívelő, ingyenesen látogatható rendezvény a szőlőtermesztés és a borkészítés évszázados hagyományai előtt tiszteleg. A borfesztivál hangulatot koncertek, kulturális programok, bemutatók és a kézműves kirakodóvásár biztosítja.


Szamócás Vásári Forgatag | Lajosmizse május 21.

A környéken közel 100 megszállott termelő egész évben azon dolgozik, hogy a legjobb ízű szamóca kerüljön
a piacra. Ők a szamóca igazi szerelmesei. Idén is sok érdekes kulturális programmal várjuk a látogatókat.
A belépés ingyenes!


Balatoni Hal- és Borünnep | Balatonfüred június 3 – 6.

A rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet a balatoni halakra, a helyi és országos borosgazdákra, a vendéglátókra. A kezdeményezés mára Balaton-felvidéki és kisrégiós ünneppé alakult, ahol egy jó pohár bor mellett cserélhetünk eszmét jelenről, jövőről vagy a múltról. A programok Füred mellett Paloznakon is zajlanak. A borbemutatókhoz és borkóstolókhoz remek koncertek, gyermekprogramok és számos más rendezvény is kapcsolódik.


Off-road Fesztivál | Somogybabod június 7-12.

Európa legnagyobb terepjárós eseményén közel 1200 autó és 20 ezernél is több résztvevő biztosítja a sehol másutt nem tapasztalható, mégis felejthetetlen „babod élményt”. A népszerű régi programok mellet sok-sok új kaland vár mindenkit. Speciális futamok: Rinocérosz és Gazella kupa, új terepen a Mud Race, Giga főzőverseny és Sütő Show, VIP versenyek, OffRoad-Über, Dagonya Taxi és még sok izgalmas meglepetés.


Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Történetek a Backstage-ből – megjelent a Budapest Park kulisszái mögé kalauzoló jubileumi kiadvány

Glück Viktória

VeszprémFest 2023: jön Alvaro Soler, Mariza, Anna Netrebko, Joss Stone, Norah Jones és Rost Andrea

Glück Viktória

A hét koncertje: Honeybeast a Budapest Parkban!

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben