InfoPont Ajánló Magazin
Utazó

Programturizmus

Bajai Halfőző Fesztivál
07.11-07.14.

Nem tudnánk ideálisabb helyett elképzelni egy halászlé főző fesztiválnak (na, jó, talán még Szegedet is), mint Baját. Baja nemzetközileg ismert, a rekordok könyve által jegyzett halfőző fesztiválja az idők során valódi fiesztává lett. Kb. kétezer szakács várható idén is, hogy elkápráztassák ételeikkel a látogatókat. A sorban felállított bográcsokból idén is a szén, a paprika, a hal illata száll majd fel és mámorítja el az éhes közönséget. Tudunk választani, kinek a halászléjét esszük idén?


Hortobágyi Lovasnapok
07.12-07.14.

Nincs nyár a délibábos Hortobágy nélkül, mondhatnánk, hiszen nem először rendeznek itt lovasnapokat. A pályán a lovaké, de a bográcsban a szürkemarháé lesz a főszerep! Az esemény a magyar lovasélet összegzése, melyben a profi lovasok éppúgy beletartoznak, mint az amatőrök és a lókedvelő felnőttek és gyerekek. Lesz díjugrató verseny, csikós bajnokság, fogathajtó verseny, de Retro party és Óriás Szalmavár is. Ez persze, csak néhány a temérdek program közül!


Gyógy-Bor Napok
Büki Gasztrofesztivál
07.17-07.21.

Bár kis mennyiségben a bornak is gyógyító hatása van, a név mégsem csak erre utal. A büki gyógyvíz jótékony hatásáért is érdemes Bükfürdőre látogatni, no, meg a Gasztrofesztivál miatt is, ahol minőségi magyar borokat, zenéket és helyi ízeket bemutató eseményt ígérnek a szervezők. Több színpadon, felsorolhatatlan számú fellépő, vásár, kóstolók és igazi nyári hangulat várja az odalátogatókat.


Váci Világi Vigalom
07.19-07.21.

A Váci Világi Vigalom a város és a Dunakanyar egyik legrangosabb kulturális eseménye, ahol többek között olyan országosan ismert és elismert művészek és együttesek koncertjeit tekintheti meg a közönség, mint Fenyő Miklós, a Kowalsky meg a Vega, a Deák Bill Blues Band, az Ocho Macho, és sokan mások. Ezenkívül lesz minden, amit egy vigalomban megszoktunk már: vásár, sör, bor, finom falatok és jókedv!


FEZEN – Fehérvári Zenei Napok
07.24-07.27.

Rock-metal és pop koncertek adják a zenei napok arculatát, ahol a világsztárok mellett a hazai zenei elit és feltörekvő tehetségek is színpadra lépnek. Ganxsta Zoli, Majka, Margaret Island, Lord, Takács Tamás és az Ossian csak néhány a fellépők között a 22. FEZEN-en, ahol az utcai fesztiválhangulat és a sör garantált.


Szoboszlói Folkhétvége
07.25-07.28.

Négynapos népzenei, népművészeti fesztivál lesz Hajdúszoboszlón július végén, ahol a népművészeté lesz a főszerep. Esténként nemzetközi hírű népzenekarok, szólisták, táncosok mutatják be a folklór világának különböző ritmusos megnyilatkozásait. Ezenkívül többek között Majka, az R-go, és a 30Y ad koncertet, de lesz Zenés-táncos animáció a fürdőben és Bizonyítványbuli is!

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Programturizmus – Október

Bala

A magyarok szeretik a városaikat!

Glück Viktória

5+1 kihagyhatatlan tavaszi program

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben