Életmód
Ha szükséged van egy kis motivációra!
  • 2021. április 15.

A tavasz a megújulást hozza magával. Itt az idő, hogy Te is megújulj, felfrissülj és még elégedettebb legyél magaddal! Bármilyen mozgásformát is választasz, a lényeg, hogy fokozatosan vezesd be hétköznapjaidba, és tudatosan építsd fel edzéseidet. Szánj erre egy kis időt, hidd el megéri!

Frissítsd fel magad edzés közben!

Nem kell a legkeményebb edzéssel kezdeni, elég, ha beiktatsz néhány olyan programot, melyek szórakoztatóak és közben erősödhetsz. Pattanj fel a biciklire, és kerüld meg a barátokkal a közeli kis tavat vagy fedezd fel a környékbeli túraútvonalakat és kilátókat! A nap végén nemcsak kellemesen elfáradsz, de nagyon büszke is leszel a teljesítményedre.

Ha útközben elfogyna az energia, csak pattints fel egy XS™ Power Drink italt, ami segít a fáradtság leküzdésében. Választhatod a legújabb XS™ Power Drink Cool Mojito L.A. Edition-t, melynek hűsítő menta íze azonnal felfrissít, és egy doboz csak 5 kalóriát tartalmaz. De válogathatsz az Orange Kumquat, a Wild Berry, a Pink Grapefruit vagy a Tropical ízek közül, hogy felturbózd a napod. Az XS™ Power Drink italok négyféle B-vitamint, valamint koffeint és taurint tartalmaznak, melyek hozzájárulnak a fáradtság és a kimerültség leküzdéséhez és az energiaszint fenntartásához.

Kell az energia a mozgáshoz!

Bármilyen aktív testmozgást is végzünk, fontos, hogy elég energiánk legyen hozzá. „Ha nincs meg a megfelelő energiaforrás az edzés során, nem tudod a legjobb teljesítményt nyújtani, és az egész edzés durva, fájdalmas és unalmas lesz” – mondja Johan Hagman professzionális fitnesz szakértő és teljesítményre specializálódott táplálkozási szakértő, az Amway Academy oktatója. Tehát megfelelő „üzemanyaggal” jobban teljesítünk és könnyebben legyőzzük az edzéssel járó nehézségeket. A szakértő szerint érdemes olyan edzés előtti italt választani, amely már a mozgás első pillanatától lendületet ad. Ilyen a citrom-zöldcitrom ízű XS™ Pre-Workout Drink, ami kreatin, BCAA-k, vitamin és ásványi anyag tartalmával hasznos energiaforrást biztosít.

Élvezd a mozgást! 

Johan Hagman szerint az edzés későbbi szakaszában elektrolit itallal javíthatjuk állóképességünket, ezzel is növelve a testmozgás élvezeti értékét: „Tapasztalataim szerint fantasztikus érzés, ha folyamatosan a komfortzónádon kívülre kényszeríted magad. Hisz mindannyian tudjuk, a fejlődés a komfortzónán kívül történik.” Ehhez remek megoldás a narancs-lime ízű  XS™ Sports Electrolyte Drink, amely guarana, maca gyökér és quercetin tartalmával hosszantartó, egyenletes energia-utánpótlást nyújt. A szénhidrát és elekrolitoldat keveréke segít megelőzni a kiszáradást, ezzel hozzájárul a tartós teljesítménykifejtéshez.

Fókuszálj az eredményekre!

A sport lépésről lépésre formálja a tested. Már az első apró látható eredmények is szuper ösztönzőek lehetnek. Koncentrálj ezekre, és meríts belőlük erőt, amit magaddal vihetsz mindig a következő edzésre! Látványosabb eredmények eléréséhez próbáld ki az XS™ Hydrolyzed Whey Protein Powder-t a tiszta izomtömeg növekedéséhez. Ez az ízletes kakaó-csokoládé ízű fehérjepor C- és E-vitamint is tartalmaz, mely edzés közben védi a sejteket az oxidatív stressztől. Gyorsan hat és kiemelkedően hatékony: egy adag 29 gramm maximálisan finomított, minőségi fehérjét tartalmaz.