InfoPont Ajánló Magazin
HasznosKiemelt tartalomSzórakozó

Felfedezők Napja – Középpontban az Éghajlatváltozás!

2018. április 28., Millenáris B-csarnok 10.00–19.00

A Földgömb magazin immár 6. alkalommal rendezi meg a Felfedezők Napját, ahol szakemberek hozzák testközelbe az expedíciók és a terepi kutatás izgalmas világát a család minden tagjának, egy vidám fesztivál keretein belül. Idén az éghajlatváltozás áll majd az ismeretterjesztő előadásaink középpontjában. A klímaváltozás  a 21. század egyik legjelentősebb globális problémája, mely mindannyiunk életét befolyásolja, ezért fontos, hogy kellő ismeretekkel rendelkezzünk a hatásairól. Számos egyetemi műhely, expedíció, extrém utazó is bemutatkozik majd a rendezvényen, melyek tevékenysége szorosan kapcsolódik az éghajlatváltozás kutatásához.

A Felfedezők Napja Fesztivál a földrajz ünnepe is egyben. Témáinkat elsősorban a földrajz eszköztárával és geográfusok segítségével járjuk körbe. Hangsúlyozva ezzel azt, hogy a földrajzi ismeretek, a térbeli összefüggések feltárása, egyre bonyolultabb világunk megértéséhez alapvető fontosságúajk.

Természetesen egy családi fesztivál nem múlhat el játék nélkül! Kiállítóink idén is érdekes és izgalmas feladatokkal készülnek kicsiknek, nagyoknak egyaránt, akik próbára tehetik tudásukat, ügyességüket 7Próba játékunkon. A „Fedezd fel és mutasd meg” fotópályázaton pedig mindenki megmutathatja, hogy milyennek látja a fesztivált. A szerencsés versenyzőket komoly nye­re­mények várják a sorsolásokon!

A Felfedezők Napjára a belépés mindenki számára ingyenes!

A részletes programot honlapunkon tekintheti meg: www.felfedezoknapja.info

Felfedezők Napja Fesztivál – ahol az erő, a kitartás és a tudomány találkozik!

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

A Badacsony Régió advent negyedik hétvégéjén is színes programokkal vár minden idelátogatót!

Glück Viktória

3 kihagyhatatlan tavaszi program Budapesten

Glück Viktória

A legcukibb hétvégi program: megnyit a Barka Állatsimogató!

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben