InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalomUtazó

Fedezd fel Dél-Bohémia kincseit a 25 éves MÁV Nosztalgiával!

Élmények útján a 25 éves MÁV Nosztalgiával!

„Dél-Bohémia kincsei”- Élményvonatos kalandozás
Linz, Ceske Budejovice és Cesky Krumlov csodás tájain
2018. október 4-7. (4 nap/3 éj)

Ősszel a MÁV Nosztalgia Élményvonata Csehország legszebb vidékivel vár! A festői környezet, a mesebeli kastélyok, a hangulatos óvárosok és a finom cseh sörök garantálják a felejthetetlen élményt. A programok során idegenvezetők segítenek felfedezni Linz, Ceske Budejovice, Cesky Krumlov, Hluboka látványosságait. A kényelem és árfekvés tekintetében az utasok három kocsiosztály közül választhatnak (Standard, Pullman Club, Imperial), kiegészülve a hangulatos étkező- és bárkocsik szolgáltatásaival.

Fakultatív programkínálat:

Linz: Kulturális és történelmi látnivalók a városnéző Dottó kisvonattal.

Hluboka: A páratlanul gyönyörű állapotban megőrzött Hluboká várkastélyt eredetileg a XIII. században építették a Schwarzenbergek neogótikus stílusban, a windsori kastély mintájára.

Cesky Krumlov: Az UNESCO Világörökség részeként számon tartott festői kisvároson keresztül kanyargó Moldva folyó partján ódon hangulatú polgári házak és romantikus sikátorok barokk várszínház, kastély és kávézók, valamint vendéglők, kávéházak sokasága várja a látogatókat.

A négynapos utazás során az irodalomból ismert Svejk, a derék katona figurájával is „találkozhatnak”, aki a sörkultúra rajongóinak a világhírű Budweiser sört juttatja eszébe, melyet máig itt gyártanak.

Az utazás különvonattal történik 2. osztályon, 3 éjszakai szállással négycsillagos szállodában reggelivel, szükséges transzferekkel, magyar idegenvezetéssel, gyalogos városnézéssel és sörkóstolással Ceske Budejovicében. A fakultatív programokról és a kocsiosztályok jegyárairól bővebb információ: http://www.mavnosztalgia.hu/hu/programs/show/889

Az utazásra részvételi jegyek elővételben válthatók!
Az Élményvonatra vasutas-, nyugdíjas-, gyermek-, diák kedvezmények nem vehetők igénybe.

MÁV Nosztalgia Értékesítési iroda
(Budapest-Nyugati pu. 10. vágánya mellett)
Tel.: +36 1 269-5242
www.mavnosztalgia.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Számos programmal várja Kajla idén nyáron a gyerekeket, családokat

Glück Viktória

Élmények útján a 25 éves Máv Nosztalgiával!

InfoPont

Dél-Bohémia kincsei: élmények útján a MÁV-Nosztalgiával!

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben