InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalomUtazó

Élmények útján a 25 éves Máv Nosztalgiával!

Levendula Expressz – NOHAB vontatású nosztalgiavonattal Balatonfüredre, Tihanyba

2018. június 23.

Nyár derekán nosztalgia vonat indul a Levendula Hetek rendezvénysorozatra. A nosztalgia személykocsikból összeállított szerelvényt az északi-parti vasútvonal „királya”a Nohab dízelmozdony vontatja. Balatonfüred és Tihany között a szervezők fakultatív busztranszfert biztosítanak. A vonatozást fakultatív programok egészíti ki. Az utasok részt vehetnek a Levendula Hetek „Szedd magad!” akciójában. A vonat étkezőkocsijában lehetőség van finom ételek és italok fogyasztására.

 


Polónia Expressz  2018 – Élményvonattal Krakkóba

2018. július 15-19. (5 nap/4 éj)

Az Élményvonat Lengyelország kulturális és kulináris központjába, Krakkóba viszi utasait, melynek Óvárosa a Világörökség része. Idegenvezetők kalauzolnak az 5 napos körutazás során. Az érdeklődők kirándulást tehetnek a Wieliczkai sóbányába, Auschwitzba és Czestochowába. Az élményvonattal utazók több kocsiosztály közül választhatnak; kényelmüket az étkező- és bárkocsik teszik teljessé. A program tartalmazza az utazást különvonattal
2. osztályon, 4 éjszakai szállást, választás szerinti háromcsillagos szállodában reggelivel, szükséges transzfereket, magyar idegenvezetőket, kísérőket, kiadványokat a vonaton.

 

A vonatokra részvételi jegyek elővételben válthatók!

MÁV Nosztalgia Értékesítési Iroda
(Nyugati pályaudvar 10. vágánya mellett)
Tel.: +36 1 269 52 42
www.mavnosztalgia.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Balatoni Programok

Zalai Mariann

Füreden szüreti hétvége lesz! Íme a program!

InfoPont

Levendula Expressz – nyerj páros jegyet az InfoPonttal!

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben