InfoPont Ajánló Magazin
GasztroKiemelt tartalom

Fald fel a vegán Budapestet – jön az V. Vegan Food Fest!

Május 10-e és 13-a között rendezik meg az V. Vegan Food Festet a WestEnd Millennium Tetőkerten, ahol olyan növényi ételkülönlegességeket kóstolhatnak a látogatók, amilyeneket máshol nem!

Immáron ötödik alkaommal kerül megrendezésre a Vegan Food Fest, Magyarország legmenőbb és 100%-ban növényi gasztrofesztiválja. A WestEnd Millennium Tetőkerten kitelepülő éttermek, cukrászdák, street food-osok és kiállítók olyan ételekkel és italokkal készülnek, amelyeket a rendezvényen kívül nem lesz lehetősége máshol megkóstolni az érdeklődöknek.

A négynapos “eszekiszok”-on túl tudás- és információéhségüket is csillapíthatják az látogatók, hiszen a rendezvény négy napján folyamatosan tartanak majd az előadások és kisebb koncertek a rendezvény színpadán. Nyers és növényi ételes workshopok, egészségügyi és növényi étrenddel kapcsolatos előadások, valamint olyan zenészek lépnek majd fel, akik otthon mozognak a növényi étrend háza táján, így nem csak hangulatos zenéket, de rövidebb előadásokat is hallhatunk majd tőlük.

Tehát, ha érdekel mi lehet egy vegán hamburgerben, milyen íze lehet egy fermentált növényi sajtnak, hogy készülhet a vegán döner, milyen feltét van fatüzelésű kemencés nápolyi vegán pizzán, vagy édesszájú vagy és tejmentes fagyira, csokira, palacsintára és gofrira vágysz, de ha csak szimplán ennél egy bitang jót, akkor sincs más tennivalód, mint ellátogatni május második hétvégéjén a WestEnd tetejére és felfalni a vegán Budapestet! Készenállsz?

Vegan Food Fest
Dátum: 2018. Május 10-13.
Helyszín: Westend Millennium Tetőkert
Bővebb információ: facebook.com/veganfoodfestbp

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

TavaszVáró Vásár a Cocco e Cannellában!

InfoPont

Titokzatos űrhajós Budapesten: kiderült, kit keresett – VIDEÓ

Glück Viktória

Új felállásban folytatja útját a LAZARVS, amiből már ízelítőt is kaphatunk

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben