InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

Érzelmi élet a párkapcsolatban

Érzelmekre ható virágok

A harmonikus élethez a harmonikus érzelmek is hozzátartoznak, hiszen szeretni és szeretve lenni az egyik legjobb dolog a világon. De mi történik olyankor, ha egy párkapcsolatban nincs meg az egyensúly, megszűnik a harmónia? Mit tudunk tenni azért, hogy ismét boldogok legyünk és megőrizhessük a szerelem érzését, akár hosszú éveken keresztül? Most egy olyan összetett esszenciát ajánlok, amely képes harmonizálni a gyengéd szerelem és mély érzelmek kifejezését. Általában mindkét fél részére javasoljuk a szeregyidejű szedését, kúra-szerűen.

Deva – Érzelmi élet összetett virágesszencia

Ez az esszencia többek között a következő helyzetekben ajánlott: Ha a párkapcsolatból hiányzik a gyengédség, a melegség, a vitalitás, a szerelem érzése. Megtanít a másikat úgy szeretni, hogy szabadságát tiszteletben tartsuk, és ráébreszt arra, hogy a valódi szeretet feltétel nélküli. Elősegíti a partner iránti szeretetet kifejezését. Elindítja a párbeszédet, hogy a felek ki tudják mondani a problémákat. Elfojtott és túlzott szexuális vágyak esetén.

Segít legyőzni a fantáziálás és a szexuális vágyak által keltett kényszeres szükségleteket. Megszünteti a szexualitással és intimitással kapcsolatos félelmeket. Ha a szexualitás megnyilvánulása nem harmonikus: a többi érték rovására uralja a személyiséget vagy konfliktusforrássá válik. Szexuális függőségek, bizonytalan nemi hovatartozás esetén.

A keverék összetétele: azonos mennyiségben tartalmazza az alábbi virágesszenciákat – Bazsalikom (Ocymum basilicum), Orvosi tisztesfű (Stachys officinalis), Vadmurok (Daucus carota), Szívvirág (Dicentra spectabilis), Fukszia (Fuchsia hybrida), Afrikai mályva (Hibiscus sabdariffa) és Ragadós maszkvirág (Mimulus auriantacus).

Ha szeretnél többet tudni a virágterápiáról vagy szeretnéd családodban alkalmazni a virágesszenciákat, lehetőséged van otthonodban, online elvégezni az alapozó és a haladó felhasználói tanfolyamokat. A kurzusokról érdeklődj elérhetőségeimen!

Csepprendelés a bachviragterapeuta@gmail.com címen.


Szabó Ildikó Szildi

Bach-virágterapeuta, Deva-virág tanácsadó,
oktató terapeuta és előadó
Online tanfolyamok alap és haladó szinten:
www.viragterapeuta.hu
mentalhigientanacsadas@gmail.com
www.fb.com/szaboildikoszildiviragterapeuta
www.viragterapeuta.hu

Olvass bele magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Nyugodt éjszakák

Bala

Játék a virágterápiás Elsősegély cseppért!

Szabó Ildikó

A stressz 6+1 jele

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben