InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

Családi harmónia a mindennapokban

Az együttélés során bármennyire is igyekszünk, gyakran előfordulnak feszült helyzetek, nézeteltérések, súrlódások a családban. Ilyenkor azt érezzük, hogy elbeszélünk egymás mellett, nem értjük meg egymást és megbomlik a családi egység. Bármennyire is szeretnénk, ha nem megy jól a kommunikáció, elég gyorsan eltűnik a harmónia. Főleg ünnep idején fontos, hogy béke és nyugalom, meghittség uralkodjon szeretteink körében. De hogyan is tudunk ezen segíteni? Ajánlok egy fantasztikus összetett esszenciát, amelyet ha párologtatóba teszünk a nappaliban, a család egészére kifejti harmonizáló hatását.

Miben segít a családi összetartás összetett virágesszencia?

Kiegyensúlyozott kapcsolatok, másokra való odafigyelés, megértés, barátságos kommunikáció, szolidaritás, csoportharmónia.

Fejleszti az érzelmi kapcsolatokat, elősegíti a kommunikációt, a megértést és a mély érzelmek kifejezését, megerősíti az egységet egy csoporton belül. Ez lehet a család, baráti társaság, közösség vagy akár munkahelyi csoport. Segít legyőzni az érzelmi hullámzásokat, a felgyülemlett érzelmi feszültségeket és a konfliktushelyzeteket. Ezáltal segíti a közös cél elérését.

Mikor ajánljuk?

Többek között a következő helyzetekben ajánlható: Ha a család tagjai eltávolodtak egymástól, vagy a család széthullás állapotában van. Gyermekek közötti versengés és rivalizálás (pl. féltékenység) esetén. Ha egy csoport tagjai között feszültségek vannak, egyet nem értés uralkodik. A kommunikációt erőteljes érzelmi felindulás, vitatkozás, sértegetés, megalázó stílus jellemzi. Visszautasítás, érzelmi zsarolás, erőszakos fellépés esetén. Ha az egyes személyek nem tartják tiszteletben egymás jogait, szükségleteit, döntési szabadságát.

Ha szeretnél többet tudni a virágterápiáról vagy szeretnéd alkalmazni a virágesszenciákat, lehetőséged van online elvégezni az alapozó és a haladó felhasználói tanfolyamokat.
A kurzusokról érdeklődj elérhetőségeimen! Csepprendelés a bachviragterapeuta@gmail.com címen.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Hogyan támogatnak a virágok?

Glück Viktória

Gyermekeink természetes segítője

Glück Viktória

Ötletek az önbizalom erősítésére

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben