InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

A harmonikus párkapcsolatot segítő virágesszenciák

Tudtad, hogy a harmonikus párkapcsolatot is segíteni tudjuk virágterápiával? Ráadásul nem csupán a kommunikációban, hanem az egymásra hangolódásban is nagy segítséget jelentenek a virágesszenciák. Három plusz egy fontos virágot ajánlok most, amellyel jobbá teheted, elmélyítheted kapcsolatodat szerelmeddel.

Bazsalikom – (Ocymum basilicum)
Kiegyensúlyozott szexualitás.
Javasolt, ha a nemi élet nem harmonikus, hanem más értékek kárára túlsúlyba kerül vagy kapcsolati problémákat okoz. Hasznos, azoknak, akik a szexualitást lealacsonyítónak élik meg és konfliktusba kerülnek az érzelmi életükkel.

Kínai mályvarózsa – (Hibiscus rosa sinensis)
A szerelem és a szexualitás egyesítése.
Azoknak a nőknek, akik elveszítettek minden „feeling”-et, minden kapcsolatot saját szexualitásukkal. Lehetővé teszi az érzékenység és az érzelmi melegség bevezetését a kihűlt, elidegenedett és lélektelen szexualitásba.

Orvosi tisztesfű – (Stachys officinalis)
Harmonikus szexualitás.
Segít a nemiséggel összefüggő belső konfliktusok megoldásában. Stabilizálja a megzavart szexuális életet (szexuális hiperaktivitás, megalázó szexuális játékok). Segít legyőzni a fantáziálás és a szexuális vágyak által keltett kényszeres szükségleteket.

+1 Turbánliliom
Megfontoltság, együttműködés.
Fejleszti az együttműködést, a szolidaritást és a másikra való figyelés képességét a személyes kapcsolatokban. Megkönnyíti a csoportmunkát és a közös siker elérését. Javasolt a domináns karakterű vagy túlságosan is ellentmondást nem tűrő, uralkodásra hajlamos, harcos és agresszív embereknek is.

Napi virágos videókért keress a TikTok-on, @viragterapeuta néven!

Csepprendelés a bachviragterapeuta@gmail.com címen.
Ha szeretnéd alkalmazni a virágesszenciákat, lehetőséged van online alapozó és haladó felhasználói tanfolyamokon tanulni. A kurzusokról érdeklődj elérhetőségeimen!
www.bachviragterapeuta5.webnode.hu


Szabó Ildikó Szildi

Bach-virágterapeuta, Deva-virág tanácsadó,
oktató terapeuta és előadó
Online tanfolyamok alap és haladó szinten:
www.viragterapeuta.hu
mentalhigientanacsadas@gmail.com
www.fb.com/szaboildikoszildiviragterapeuta
www.viragterapeuta.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Játék a virágterápiás Elsősegély cseppért!

Szabó Ildikó

Másokért való aggodalom – Egyensúlytalanság típusa: Ha mindent irányítani akarunk

Glück Viktória

Film!Film!Film!- Parázs a szívnek

Zalai Mariann

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben