InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

A harmonikus párkapcsolatot segítő virágesszenciák

Tudtad, hogy a harmonikus párkapcsolatot is segíteni tudjuk virágterápiával? Ráadásul nem csupán a kommunikációban, hanem az egymásra hangolódásban is nagy segítséget jelentenek a virágesszenciák. Három plusz egy fontos virágot ajánlok most, amellyel jobbá teheted, elmélyítheted kapcsolatodat szerelmeddel.

Bazsalikom – (Ocymum basilicum)
Kiegyensúlyozott szexualitás.
Javasolt, ha a nemi élet nem harmonikus, hanem más értékek kárára túlsúlyba kerül vagy kapcsolati problémákat okoz. Hasznos, azoknak, akik a szexualitást lealacsonyítónak élik meg és konfliktusba kerülnek az érzelmi életükkel.

Kínai mályvarózsa – (Hibiscus rosa sinensis)
A szerelem és a szexualitás egyesítése.
Azoknak a nőknek, akik elveszítettek minden „feeling”-et, minden kapcsolatot saját szexualitásukkal. Lehetővé teszi az érzékenység és az érzelmi melegség bevezetését a kihűlt, elidegenedett és lélektelen szexualitásba.

Orvosi tisztesfű – (Stachys officinalis)
Harmonikus szexualitás.
Segít a nemiséggel összefüggő belső konfliktusok megoldásában. Stabilizálja a megzavart szexuális életet (szexuális hiperaktivitás, megalázó szexuális játékok). Segít legyőzni a fantáziálás és a szexuális vágyak által keltett kényszeres szükségleteket.

+1 Turbánliliom
Megfontoltság, együttműködés.
Fejleszti az együttműködést, a szolidaritást és a másikra való figyelés képességét a személyes kapcsolatokban. Megkönnyíti a csoportmunkát és a közös siker elérését. Javasolt a domináns karakterű vagy túlságosan is ellentmondást nem tűrő, uralkodásra hajlamos, harcos és agresszív embereknek is.

Napi virágos videókért keress a TikTok-on, @viragterapeuta néven!

Csepprendelés a bachviragterapeuta@gmail.com címen.
Ha szeretnéd alkalmazni a virágesszenciákat, lehetőséged van online alapozó és haladó felhasználói tanfolyamokon tanulni. A kurzusokról érdeklődj elérhetőségeimen!
www.bachviragterapeuta5.webnode.hu


Szabó Ildikó Szildi

Bach-virágterapeuta, Deva-virág tanácsadó,
oktató terapeuta és előadó
Online tanfolyamok alap és haladó szinten:
bachviragterapeuta5.webnode.hu/online-tanfolyamok
bachviragterapeuta@gmail.com
www.fb.com/szaboildikoszildiviragterapeuta
bachviragterapeuta5.webnode.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Családi harmónia a mindennapokban

Glück Viktória

Korlátlan lehetőség a 96 DEVA kortárs virágesszenciával

Glück Viktória

Nyugodt éjszakák

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben