InfoPont Ajánló Magazin
Utazó

Élményszürettel indul az őszi szezon az etyeki Gasztrosétányon

Etyek, 2017. október 21-22.

Gyönyörűen megújult Etyeken a Gasztrosétány – az Újhegyi pincesor szilárd, bazaltkockás útburkolatot kapott, eltűntek a légvezetékek és beton villanyoszlopok, helyettük szép kandeláberek világítanak, igényes padok, hulladéktárolók és egyéb térbútorok teszik igényessé és praktikussá a környezetet. Ezt a fejlődést kihasználva a helyi pincék és kézművesek egy élményszüretre invitálnak minket, melynek apropóját a szüret zárása adja. A nyitott pincékben több helyen is lehet majd mustot és murcit kóstolni, ki lehet próbálni a fokolást, de akár a pincék műhelytitkaiba is bepillantást nyerhetnek az érdeklődők, a pincetúrák keretein belül.

“Éhes sem marad senki, jól lehet majd lakni” …mert a cipóban tálalt sajtlevestől,az újhegyi módra készült sült csülkön és sonkakülönlegességeken át, a szüreti gulyásig vagy a házi rétesig minden lesz, mi egy jó szüret zárásához dukál.

www.etyekipiknik.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Ünnepi Borajánlat a Borbély Családi Pincészettől

Bala

Jógízz! Fesztivál!

Zalai Mariann

Újra Bortriatlon Badacsonyban!

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben