InfoPont Ajánló Magazin
Utazó

Élményszürettel indul az őszi szezon az etyeki Gasztrosétányon

Etyek, 2017. október 21-22.

Gyönyörűen megújult Etyeken a Gasztrosétány – az Újhegyi pincesor szilárd, bazaltkockás útburkolatot kapott, eltűntek a légvezetékek és beton villanyoszlopok, helyettük szép kandeláberek világítanak, igényes padok, hulladéktárolók és egyéb térbútorok teszik igényessé és praktikussá a környezetet. Ezt a fejlődést kihasználva a helyi pincék és kézművesek egy élményszüretre invitálnak minket, melynek apropóját a szüret zárása adja. A nyitott pincékben több helyen is lehet majd mustot és murcit kóstolni, ki lehet próbálni a fokolást, de akár a pincék műhelytitkaiba is bepillantást nyerhetnek az érdeklődők, a pincetúrák keretein belül.

“Éhes sem marad senki, jól lehet majd lakni” …mert a cipóban tálalt sajtlevestől,az újhegyi módra készült sült csülkön és sonkakülönlegességeken át, a szüreti gulyásig vagy a házi rétesig minden lesz, mi egy jó szüret zárásához dukál.

www.etyekipiknik.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Borbély borok az élmezőnyben

Glück Viktória

Sercli, avagy irodalmi brunch a Fügekertben

InfoPont

Vegan food fest

Zalai Mariann

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben