InfoPont Ajánló Magazin
Gasztro

Ünnepi Borajánlat a Borbély Családi Pincészettől

Legtöbben már lázasan készülnek az ünnepekre, gondosan megtervezik, hogy mi kerüljön az ünnepi asztalra. Szeretnénk segíteni az ünnepi menüsorhoz illő borok kiválasztásában, kiemelve a halételeket és a desszerteket.

Halételekhez ajánljuk

Kéknyelű
Oltalom alatt álló eredet megjelölésű, száraz fehérbor

A Kéknyelű a Badacsonyi borvidék ősi hungaricum fajtája. Két meghatározó dűlőből válogatták az egészséges Kéknyelű szőlő legjavát. Grillezett, sült halhoz, garnélához kiváló választás.


Desszertekhez ajánljuk

Jégbor – Badacsonyi Olaszrizling
Édes, minőségi fehérbor

január 3-án, hajnali órákban –13 °C-os hidegben a Csángó dűlőben szüretelte a család a fagyott Olasz rizling szőlőt, amiből ez a természet ritka ajándékának számító csodás borkülönlegesség készült.

www.borbelypince.hu
Facebook/borbelypince


Olvass bele a magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Jazz, bor és a Balaton- Mindez csak Rád vár!

Zalai Mariann

Balatoni Programok júniusban

Bala

Fókuszban Eger a Budapest Borfesztiválon

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben