Gasztro
Ünnepi Borajánlat a Borbély Családi Pincészettől
  • 2020. december 14.

Legtöbben már lázasan készülnek az ünnepekre, gondosan megtervezik, hogy mi kerüljön az ünnepi asztalra. Szeretnénk segíteni az ünnepi menüsorhoz illő borok kiválasztásában, kiemelve a halételeket és a desszerteket.

Halételekhez ajánljuk

Kéknyelű
Oltalom alatt álló eredet megjelölésű, száraz fehérbor

A Kéknyelű a Badacsonyi borvidék ősi hungaricum fajtája. Két meghatározó dűlőből válogatták az egészséges Kéknyelű szőlő legjavát. Grillezett, sült halhoz, garnélához kiváló választás.


Desszertekhez ajánljuk

Jégbor – Badacsonyi Olaszrizling
Édes, minőségi fehérbor

január 3-án, hajnali órákban –13 °C-os hidegben a Csángó dűlőben szüretelte a család a fagyott Olasz rizling szőlőt, amiből ez a természet ritka ajándékának számító csodás borkülönlegesség készült.

www.borbelypince.hu
Facebook/borbelypince


Olvass bele a magazinunkba is: