Legtöbben már lázasan készülnek az ünnepekre, gondosan megtervezik, hogy mi kerüljön az ünnepi asztalra. Szeretnénk segíteni az ünnepi menüsorhoz illő borok kiválasztásában, kiemelve a halételeket és a desszerteket.
Halételekhez ajánljuk
Kéknyelű
Oltalom alatt álló eredet megjelölésű, száraz fehérbor
A Kéknyelű a Badacsonyi borvidék ősi hungaricum fajtája. Két meghatározó dűlőből válogatták az egészséges Kéknyelű szőlő legjavát. Grillezett, sült halhoz, garnélához kiváló választás.
Desszertekhez ajánljuk
Jégbor – Badacsonyi Olaszrizling
Édes, minőségi fehérbor
január 3-án, hajnali órákban –13 °C-os hidegben a Csángó dűlőben szüretelte a család a fagyott Olasz rizling szőlőt, amiből ez a természet ritka ajándékának számító csodás borkülönlegesség készült.
www.borbelypince.hu
Facebook/borbelypince
Olvass bele a magazinunkba is: