InfoPont Ajánló Magazin
Gasztro

Játssz és élvezd a Badacsonyt „borközelből”!

Badacsony borvidék a borkedvelők számára igazi paradicsom. A vulkanikus talaj és a tanúhegyek által nyújtott különleges adottságoknak köszönhetően itt születnek a nagy fehérek és aromákban gazdag borok.

A Badacsony „Borközelből” program szakvezetéses bortúrákat kínál, ahol felfedezheted a pincék világát és megkóstolhatod a különleges borokat. A túrák során a gazdák bemutatják történetüket, a kóstolt borokat és kínálnak borkorcsolyákat.

Játssz velünk és fedezd fel Badacsony történelmét és élvezd a vidék fantasztikus boraival a táj lenyűgöző látványát!

A játékban való részvételhez, válaszolj Facebook-oldalunkon (www.facebook.com/infopontmagazin), a játék alatt kommentben az alábbi kérdésekre!


  • A nyári időszakban mely napokon van nyitva a Badacsony TourInform Iroda? (Segítség!)
  • Mikor lesz idén az utolsó Bortúra? (Segítség!)
  • Jelöld meg a játék alatt Facebook-kommentben, hogy kit vinnél magaddal a Badacsonyi Bortúrára, ha nyernél!

Lájkold az InfoPont Magazin és látogass el a Badacsony Tourinform Facebook oldalára is!

Időtartam: A játék 2023. június 8.- június 13., 19 óráig tart.
Sorsolás: 2023. június 13., 20 óra
Nyeremény: 1 db Bortúra utalvány 2 fő részére

Hálásak vagyunk, ha megosztod a játékot ismerőseiddel, hogy ők is velünk játszhassanak.

A nyertesnek a sorsolást követő 72 órán belül van lehetősége jelentkezni a nyereményért Facebook üzenet formájában.


Badacsony, a Balaton északi partján található tájegység, nem csak lenyűgöző természeti környezettel büszkélkedhet, hanem híres borairól is. A vulkanikus talaj és a különleges éghajlati adottságok ideális feltételeket teremtenek a szőlőtermesztéshez.

A Badacsonyi borvidék kiváló minőségű és jellegzetes karakterű borokat kínál, különösen a nagy fehéreket érdemes megkóstolni. Az itt termelt borok gyakran kiemelkednek a többi borvidék kínálatából. A Badacsonyra jellemző fajták között megtalálhatók a szürkebarát, a rajnai rizling, a furmint és a hárslevelű. A borok jellegzetesek az aromáikban és tónusaikban, gyakran kifejezőek, testesek és tüzesek.

A Badacsonyi borok valódi ízélményt nyújtanak, amelyek méltóképpen képviselik a vidék gazdag borászati hagyományait és különleges termőterületét.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben