InfoPont Ajánló Magazin
Kikapcsoló

Az édesanyákat támogatom abban, hogy újra megtalálják önmagukat – Beszélgetés Gál-Kiss Noémivel

Gál-Kiss Noémi Lélek esszencia, anya és gyerek coach. Három gyermekes anyukaként célja, hogy támogassa a családokat a coaching szemléletű gyermeknevelésben azzal, hogy a szülőknek és a gyermekeknek olyan eszközöket ad a kezükbe, ami hozzásegíti őket a magabiztosabb és harmonikusabb élethez.

Hogyan lettél coach és mit jelent az, hogy Lélek esszencia coach?
Hr szakemberként dolgoztam 15 évet, az utolsó évek során a toborzásról a belső képzések, fejlesztések felé vettem az irányt. Elkezdtem coachingot tanulni, az emberek fejlesztésével foglalkozni és úgy éreztem 2020 elején, hogy elfáradtam a multi környezetben és számomra a család, a gyermekek és az oktatás a legfontosabb. Így gyermek coachingot és aroma Freedom technikát kezdtem el tanulni. Jelenleg is család konzulens képzésen veszek részt.
A lélek esszencia coaching több módszernek az ötvözete, egyedülálló technika, ami ötvözi a coachingot, az Aroma freedom technikát és a fotóterápiás kártyajátékot.

Miben tudsz segíteni a hozzád fordulóknak?
Klienseim családok, legtöbb esetben az édesanyákkal dolgozom illetve kisiskolás kortól már a gyermekekkel is. Támogatom a családokat a coaching szemléletű gyermeknevelésben, hogy harmonikusabb családi életet tudjanak élni. Számos eszközt alkalmazok és bedobom nekik a szerszámos ládát, hogy ki tudják választani a nekik működő eszközöket/módszereket. Leginkább egy megváltozott élethelyzet során keresnek fel a szülők. (Iskolakezdés, válás, testvér születés, munkába állás, önmegvalósítás) E mellett az önbizalom növelés, önismeret fejlesztése a fő feladatom. Számos félénkebb, szuperérzékeny gyermek jár hozzám, hogy megerősödjön és megismerje erősségeit, értékeit. Az édesanyákat támogatom abban, hogy újra megtalálják önmagukat az anyaszerep mellett/közben. Számos kihívással nézünk szembe édesanyaként: gyermeknevelés – mindennapos harcok, türelmetlenség, kimerültség, szervezés, elég jó vagyok-e, önmagam megtalálása, önmegvalósítás egyensúly megteremtése.

Mit tartasz a legfontosabb problémának manapság?
A legnagyobb nehézség a társadalmi nyomás, elvárás és a magány. A túl nagy zaj, túl sok egymástól eltérő vélemény és elvárás közben nehéz magunkat meghallani. A sok szerepben egyedül kell helytállnunk és túl sokat várunk el magunktól. A gyermekekre is egyre több elvárás kerül, nagyon sok inger éri őket. Sokan nehezen tudnak beilleszkedni ebbe a versenyző, rohanó világba.

Honlapodon olvastam, hogy Aroma Freedom technikával is foglalkozol, mondanál pár szót erről a módszerről?
Az Aroma Freedom Technika egy speciális módszer, amely olyan negatív gondolatok, érzelmek és emlékek elengedését szolgálja, amelyek megakadályoznak célunk elérésében és álmaink megvalósításában. Az illóolajokat használjuk az elengedéshez és ahhoz, hogy egy megerősítő mondat segítségével közelebb kerüljünk a célunkhoz. A magunkba vetetett hitet erősítjük meg, miközben a negatív hiedelmeket átprogramozzuk.

Gál Kiss Noémi
+36 30 408 88 62
hello@galkissnoemi.hu
https://galkissnoemi.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

A koronavírus a színészt is megváltoztatta

Bala

Se nem tündér, se nem angyal, de a spiritualitás segít neki – Beszélgetés Peller Mariannal

Bala

“Szeretnék egy slágert, amit ismer az ország” – interjú Weisz Viktorral

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben