InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

aGarami ajánlja – Nem egyszerű dekoráció

Inspirálj. Motiválj. Légy különleges.
A képek, festmények, portrék mindig is nagy hatással voltak rám. Emlékszem  már kisiskolás koromban a kedvenceim fotói díszítették a falakat a szobámban. Eleinte a magazinok közepéről A4-es méretben, aztán később már nagyobb méretű plakátokat vásároltam, de mindig is tudtam, hogy az lenne az igazi, ha  vászonképeket, valódi alkotásokat tennék ki a falakra.

A közelmúltban lettem a hazai Art&More márkanagykövete, ezért is ajánlom örömmel ezeket az alkotásokat, melyek a kizárólagos Art&More festőművész Solymosi Miki munkái. A festmények mellé még pár gondolat tőle: Többnyire mindenki önmagát keresi. Ki a munkájában, ki a családjában, ki a  magányban, vagy elvonulásban. Jobb esetben az ember jól érzi magát, ha pedig  nem, akkor odébb áll, másba fog, elválik, vagy épp gyereket szül. Miki úgy véli, mindig úgy állt az élethez, hogy neki nincs vesztenivalója. Festett ruhát,  hajlított drótot és tanított angolt magyarként Japánban, de igazi önvalója a  festményekben mutatkozott meg. Azóta is folyamatosan alkot.

Az  Art&More koncepciójában két sajátságos elem is található:

Festmény készítése egyedi igényekre

Ha azon gondolkodott, hogy fejezhetné ki legjobban az Ön által képviselt szellemiséget az irodájában, akkor az Art&More Creative Solutions elhozza Önnek a tökéletes megoldást.
Egy alapos konzultáció, interjú keretében megismerjük Önt és vállalata, cége tevékenységét, felmérjük pontos igényeit, és ehhez elkészítjük személyre szabott művészeti ajánlatunkat. Választhat a már meglévő kollekcióból, vagy kérhet egyedi, csak az Ön igényeire szabott műalkotást is.

Festmények bérlése

A festmények bérlése költséghatékony módja annak, hogy feldobja irodájának belső tereit, motiválja kollégáit és kifelé is tükrözze vállalata és az Ön által képviselt szellemiségeket és értékeket. Vállaljuk állandó, vagy időszakosan rotálódó kiállítások szervezését irodákban is. Mindenre találunk rugalmas megoldást, hogy Önnek csak a festményekben kelljen gyönyörködnie. Csapatunk elvégez mindent Ön helyett: művészeti tanácsadás, kurátori munka, szállítás, installálás.

Az Art&More alapító-tulajdonosa Gáspár László szerint: A művészeti alkotásokkal elsőrangú módon építhetjük vállalkozásunk  renoméját és tükrözheti a sikerét is. Egy csodás mű önmagában is lenyűgözi a közönséget. Gondoljunk csak bele, mekkora érdeklődés övez egy-egy  múzeumot, ha sikerül egy remek képet bemutatni. Az irodában hasonló módon nyűgözhetjük le ügyfeleinket, vagy adhatunk szárnyat a munkatársainak és  teremthetünk inspiráló légkört. Az alkotásokat irodákba, otthonokba , szállodákba , közösségi terekbe, egyszóval szinte bárhová ajánlom, ahol a cél, hogy különleges hangulatot  varázsoljunk.

www.artandmore.io


További érdekes cikkekért lapozz bele magazinunkba:

Olvass bele magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Szakmai rovat- Útlevelünk, és ami mögötte van

Zalai Mariann

Borotválkozásmentes november: MOVEMBER!

InfoPont

Közeledik augusztus 20! Így óvd kedvencedet!

Zalai Mariann

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben