InfoPont Ajánló Magazin
Gasztro

aGarami ajánlja: A hamburgered ára

„A tudatos ételválasztással pozitív hatást gyakorolhatunk saját egészségi állapotunkra, bolygónk jövőjére és több milliárd, a Földön velünk együtt élő érző lény, vagyis az állatok életére. Ahhoz azonban, hogy változtatni tudjunk, legyen az bármennyire is kegyetlen, muszáj szembenéznünk a valósággal. Ha egyszer összeszedjük a bátorságunkat, és bepillantunk a függöny mögé, az életünk és az ételünk már nem lesz többé ugyanolyan…” – olvasható Péntek Csaba könyve, A hamburgered ára hátlapján.

A Luna Blanca Könyvműhely kiadásában megjelent, országosan kapható könyv a húsevés kérdéseit magyar nyelven legkomplexebben körbejáró alkotás. A hamburgered ára arra vállalkozik, hogy valós képet adjon a húsfogyasztásról: nem ítélkezik, csupán információkat oszt meg napjaink egyik legmegosztóbb témájában egészségügyi, környezetvédelmi, állatvédelmi, történeti és lelki megközelítésből egyaránt, és segít megtenni az első lépéseket azoknak, akik egy egészségesebb, békésebb és fenntarthatóbb világban szeretnének élni.

A szerző, aki néhány évvel ezelőtt még maga is mindenevő volt, egy egészségesebb élet reményében kezdte csökkenteni húsfogyasztását. Ekkor még nem is sejtette, hogy ez a lépés nemcsak az étrendjét fogja megváltoztatni, de egész életének új irányt ad. Csaba ma már elkötelezett vegán, és olyan egyedülálló kezdeményezések szervezésében vesz részt, mint Magyarország első számú innovatív, nemrégiben Fenntarthatósági díjat nyert növényi konferenciája, a Plant Powered Perspectives, vagy a kifejezetten növényi alapú vállalkozásoknak szóló üzleti reggeli sorozat, a januárban egy éves születésnapját ünneplő Vegan Business Circle, a növényi alapú termékeket gyártó és forgalmazó vállalkozások üzleti közössége.

www.veganbusinesscircle.hu
lunablancakonyvmuhely.hu/konyvek/a-hamburgered-ara

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

aGarami ajánlja – Maradj otthon, mi házhoz megyünk!

Bala

Gondosan válogatott parfümolajok Budapesten

Glück Viktória

Az elmúlt 50 év legjobb magyar filmjei Garami Gábor szemén keresztül

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben